【MOT - 大SAM都救唔返】列斯聯 2022/23 預定降班討論區 (24)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
下場終於唔洗見到廢普
不過Pascal都只不過係另一舊屎
今場真係好彩咁都執一分
點解重會俾bam主罰12m,對阿記一役重柒唔夠咩,浪費幾個黃金機會+12m
裂出名係唔識射波既正前
一個零射術的前鋒,除左做支點同set 二傳之外,無樣合格,唔係點解入球數可以咁少
炒馬殊之後 ,
大Sam 開到口話想教,Orta 條仆街反對
慘在全隊真係得佢一個9號做到支點
仲要Rodrigo 在場,
2:0嘅話,劇本唔同哂啦
冇咩用啦,
森林同愛華頓冇乜可能會自爆
希望入到更衣室有人打7廢9bam
條友已經廢哂武功,唉
見到rodrigo同蝦坐係場邊,我見到都有啲sad
我仲記得佢兩季前比三個人夾都定點射到球靚波可惜佢傷完生埋仔好似變咗第二個人咁
唔知係傷完身體跟唔上定冇心踢
冇心踢可以讓返個位比人
李城3分
今場兩分
仲有阿妓一分
廢普好似係直紅?
Rodrigo都算係咁。
望撚住個廢嘅就場場踢足,
自己今季入球最多就一係後備一係比人換。
阿個場佢1分A0兩分
係直紅
其實佢係咪想早啲放假
屌你老母揀場重要嘅嚟爆
上季已經好憎呢條撚樣個個都屌柒佢
但今季好似正常返啲點知今場爆到飛起果然係垃圾
bam 廢到仆街
加蛇係咪落咗春藥比佢
淨係佢手下先唔爆
Allardyce's reaction: "The scoreline should have been a victory for us. With the spirit and commitment we should, if we'd gone 2-0 up we would have won the game. The way we stayed in it was very, very good." #lufc
On Bamford taking the penalty: "I left it how it used to be before I got here. I haven't seen them taking many. It is what it is. I'd have thought it Rodrigo really wanted it he'd have snatched it and said 'I'm taking this'. It can happen to anybody." #lufc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞