拜登政府宣佈:從今晚開始以非法途徑抵達美國的人將被認定沒有資格獲得庇護,政府將清除那些沒有合法依據而留在美國的人!!!

203 回覆
299 Like 11 Dislike
樓主專出新聞有乜嘢出奇
最近時事台好多帶風向嘅假新聞post

Donald侵:如果當選會奶俄,唔會再幫烏克蘭!
https://lih.kg/3385939

咁多位睇路
芝麻仁冇一個係蘑菇
免student loan無左咩?之前講完一輪咁而家點
唔撚係一樣,登個種係你喺邊境來到來,入咗境後慢慢審批,其間自由行呀,類似膠拿大咁,侵係冇得自由行,
開心都瞓唔著就有
入左境,放左先,到期自己上庭,不過到時嗰人已經消失搵唔返
傻唔晒
抄狗勢力好喜歡搵啲冇底嘅嚟賣命
剝削果班人嘅資源
再控制佢地做壞事係抄狗之流嘅常用招數
佢地應該養好多呢啲低級小隊
又平又容易甩身死咗又冇乜人知
以前啲人去外國係奉公守法做正當生意
而家啲強人藍絲勢力去外國做生意好似做社團黑社會咁
2015年比番北非阿拉伯佬玩撚爛咗啦成功令到極右崛起,迫聯合政府扭轉難民政策

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hant/德國跨年夜性侵事件

受害者
超過1,200人,[2]僅科隆就至少有22例強姦[3]和超過800例性騷擾和搶劫等罪案[4],漢堡有超過400例性侵害案[5],包括2例強姦[6]
參與人數
約2,000人,[2]主要是阿拉伯或北非相貌的人,[7][8][9][10]大部分已知的嫌疑人來自北非和阿富汗[2]
南美都係一樣啫!
呢d 野唔係侵先會做?
德州州長送左幾多人去白宮?
定係調返轉係俾支蝗玩爛左本身年中都大堆墨佬偷渡 美國都係隻眼開隻眼閉

而家仲要冧多堆支蝗入去 搞唔掂
而家走返Trump條路 即係不知不覺間 美國已經俾弊燈誤咗三年
大豆侵:「長過中國嗰條⋯」
加拿大
愈來愈好打

唔洗等大法官裁決都得
DLLM 美國嚴重侵害人權
兩個都唔駛信喎
睇結果就ok la
麥當勞
未cancel

GOP係debt ceiling嘅問題上都有要求佢地cancel

但白宮企得好硬 仲order財政部即刻將條數撇帳

見Education Secretary咁樣講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞