拜登政府宣佈:從今晚開始以非法途徑抵達美國的人將被認定沒有資格獲得庇護,政府將清除那些沒有合法依據而留在美國的人!!!

203 回覆
299 Like 11 Dislike
國家唔掂過黎投靠唔緊要,最緊要你有美鈔
反共還反共
美國最大既難民問題係墨西哥、非洲果班
只係呢班因為前人種樹後人乘涼咁好多非法入到境之後搵到人投靠 變相有D方法留得低 (你可以想像好似歐洲D muslim咁 D難民只要一闖到關 好多摩洛哥土耳其人都會幫D同胞搵方法申請合法visa留低)
而支那睇落多人係因為好多非法入境/留美國果D支那人係真心蠢
佢地"前人種樹"果班前人好多都係有父幹/有背景先移到民 唔會幫你D脫支窮撚申請visa
爆得多出黎你就覺得好支那最多人咁
但其實比起非洲同墨西哥果班真係唔算得上D咩
起幾個集中營用到幾多資源?
德州一將啲難民送華盛頓州。佢即縮。好肉酸
果陣Trump搞邊境
比你鬧到hihi
點有可能
其實好慘

香港人有加拿大救生艇bno,公屋大專就可以合法去加拿大英國

班底層大陸人只可以冒着危險偷渡
所以點解咁多底層支那人死都要黎香港
係支那最慘果班 偷渡黎香港已經係人生出路
咁好多支那狗會比人捕獵
是非由在媒幕後大佬, 老板決定

全部左媒由朝都晚洗腦式宣傳決定大部美國人思想

可以搵個老女人話你三十年前強姦過佢

有証冇據 冇日期, 只憑個人描述

只要左媒不停報導, 打擊政敵

幾似一些大國
我睇啲移英post
佢哋讀完書會特登搵啲BNO撚埋單
咁講即係『昨晚』抵達美國都可以受到庇護?
侵好似一早講過唔收難民?
但你睇呢排香港新聞,那埋只會highlight南美同人道,芝麻種湧住去幾乎冇人提…

CCTVB嘅script:"主要來自墨西哥同其他國家…"
有証明就開始比申請
唔係係就掉走

冇合法入境 其實係點都唔到身份
唔係資源問題
係人道問題
當初對人指指點點
而家死都要死掂佢啦
關人鳩事
點會失望
啲左膠會扮失憶㗎啦
班愛国支那人仲有咩方法去美國攞綠卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞