定期存款邊間好? (24)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
+1 一個月4.17
聽日睇下會唔會再高啲
會嫁咩
citi會唔會
hsbc我早排downgrade左,expat acct係咪要keep錢?同hk hsbc 轉過去唔會收TT?
但應該要留1m keep hsbc premier 先得?
定放去expat acct都計資產?
我睇睇我hsbc downgrade 夠1年未先,想食埋佢迎新
乜野迎新?
完全唔知,sit左俾佢,琴日我夜晚做左一筆
多數d銀行升premier入金都會有回贈?我未研究
所以做乜都睇睇條款先
用expat premier令香港HSBC 變 premier 應該唔包括架喎
所以hsbc 升premier,再apply expat premier係咪就食到?
不過咁應該要hold 1m asset 係hsbc
同香港個premier分開?因為我應該岩岩先downgrade夠一年
咁而加無左welcome
就咁hsbc hk ac web apply就得? 我citi有舊錢月頭到期。
仲有舊4月渣馬,應該7月頭ready
唔會,都係你同一個名
但150除非用票唔係要分兩日
渣打同MOX要用DRAW錢如果唔係每日勾得25
有無Ching有玩信銀個大富翁,有無伏
其實150萬對銀行黎講好少, 所以唔洗驚佢問長問短
同埋如果問既話, 你照答做定期咪得, 又唔洗洗黑錢
可以有咩伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞