[I/A]Pokemon Masters EX (126)| 寵物小精靈★阿羅拉邪惡組織篇/守護神力抗UB★

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
水君算唔算必抽?
對個角色冇愛同埋水系都已經好多痴線打手
諗住唔抽算
水君金鳳之類都尚可接受
神獸呢啲有廚力,又閃又勁的話都唔介意儲多隻

舊寵重用
如果係出普池的話 我都理撚得佢
關都惡組織出普池草伊水伊
無印象見有人屌,我仲抽到水伊上5
但如果出做限 就真係屌佢老母囉

上次XY惡組織出卡比獸同叉蝠真係極醜惡
唔講以為XY寵已經出撚哂絕咗種
自己唔算好XY迷
同埋之前起碼出咗火水/Diancie
所以後面兩隻我都係笑下Dena難捉摸

點知佢欺凌XY嗰陣我笑
今日就到我被欺凌
今次PLA又係新參,又係頭2隻寵
兩隻伊貝我真係笑唔撚出

真係 昨日XY、今日PLA⋯⋯明日SV
等睇SV首發係電gym+夢妖
而太晶仲要係過多2年先出
然後玩家又loop: 條女一定要抽
出普池點會有人屌 反正免費
當年水草伊仲有新衫 算好有心

但近半年真係扮都唔扮 啲舊寵出b技 出大師黎呃人抽
不了
唔算雖然力度係水strike第一
三周年之後dena發現
出重覆路卡 重覆pika都冇人屌
跟住啲策劃就開始狂loop舊嘢
路卡我記得有人講呀
雙超配赤智 太屈機
而家舊瓶舊酒問題真係太嚴重
但都係太多人抽
其實好多時dena做多少少就冇人屌
第二次卡比變異色,三伊貝配啲關東祭典衫主角
但就係嗰少少都唔做
其實路卡好屈
一鍵6雙防又爆要害又加速場
唔使格領已經夠做
雖然其實搞成今日咁都預左
啲正寵之前出晒
搞到前排要出埋啲咩
小小象 卡比獸 叉蝠
而家又黎loop伊貝
仲有今個月無啦啦就一次過整4隻島神比你歎
性能超晒班破壞平衡逼抽

一路玩落都課左幾皮
呢幾個月見到咁營運真係幾失望
半棄了
無要害

之前為左佢食糖
總上限火力榜(6月@2023)

變動: 新水君, 火雞, 狃拉, 草伊, 冰伊, 蜥蜴,
妖gear升幅, 冰gear冰zone升幅

*未計算屬性rebuff
*火力計法1S+3A, 不計算gmax技等單發火力
*由於所有屬zone已出, 今後默認銀戰有相應場地1.5倍加成
1S+3A姐係點
有咗冰伊之後成堆冰系上曬嚟
大吾個啲buff完都仲係B
sync move+3發普技
咁啲拍有無上buff
如果有 咁係上曬自己有嘅技嘅buff 定係 上曬所有buff
純粹好奇冰龍上個月都仲係B點解突然跳咁高
默認有齊所有最高傷害條件
我左邊有個數字fyr
5x% x 1.5倍 變咗7x%
無zone變有zone就係跳高咁多
唔係強度問題
即刻升餵兩粒糖比冰馬
唔怪得領域手咁搶手
數數下原來自己玩咗兩個月都有8個領域wtf
所以一般領域角要抽嘅重要性係僅次大屍
上次3周年完就輪流出妖領同毒領,搞到唔夠石抽毒領
火水咁低?
呢個榜計sync cycle輸出,唔計單發技能
冇計到佢招b技 可能感覺會偏低咗
依家DeNA開始由頭loop過又各屬出多隻新領域角
妖領 格領都出咗第二隻 應該其他屬都好快有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞