[I/A]Pokemon Masters EX (126)| 寵物小精靈★阿羅拉邪惡組織篇/守護神力抗UB★

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
啲人講阿爾宙斯都就嚟成年
朱紫都講咗半年
對dena真係冇咩信心
出珠貝
日抽中Lele
咁又無咁快,本身最快都預上次週年出
無嘅話就預6月或9月(下次週年)
但整數週年通常出複數唔同地區
所以今次6月機會的確大
不過⋯⋯都係抱1%期望好了

SV實在無咁快
我燈今年12月,未執的話
我最後係天鵝 大比鳥 大王燕過冇打手好用,另一隻係波克基古,但得3下飛翔
其實大比鳥都夠用 有寶3EX咗應該會輕鬆啲
我係皮皮 大比鳥 天鵝 拍俾曬大比鳥
同埋如果打手唔夠力 通常我唔會點太多+攻/愈打愈痛個啲 驚太快死
paldea應該會早過hisui出啦
tera系統求其開張空頭支票就係
gen9角色可以就咁加,唔似班古代人要補一大堆setting先出得
不過主要問題係dena冇心搞啫
要專登整個新角色新pkm出嚟
睇到佢最近係咁出啲繁星角出嚟都知佢咩料
舊角舊pkm,衫都唔俾佢換件
https://streamable.com/pmdu03
打神獸用冰雞同步招打穿半血 個全隊消費0效果會俾佢食咗 之後上唔返消費0
之後N嘅拍招後消費0都會無埋
唔得
fini 2
bulu 2
koko 1
lele 0
都係收手停日抽棄lele
Team Smart Start 1
原來拉兄同fini呢個被動可以無限出
coop關loop呢兩隻已經好好打
走大師
牛牛同葉伊組合勁過雪拉比

https://youtu.be/iTHYscnPjz4

有無人有睇呢個channel?
佢d叠buff同傷害好鬼精彩,仲要好多只係用到寶一,新手好啱睇
以前唔識玩睇完先知原來隻game係咁玩
都玩得幾標準
試吓讓一/跨屬/高分會過癮啲
而家懶到每日登入喺商店拎完20石就off,日任80都廢時拎
又倒數幾日準備等解包
日抽fini
歐撚
頹驚
一哥
gamebay
今個月都幾癲 日抽Lele Fini 老母 火神蛾
雖然Bulu我估應該要保底但都已經好好 心足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞