《GTA 6》地圖全面曝光,比前作大3倍,5月17日可能有重大消息公佈

426 回覆
336 Like 25 Dislike
跟住zelda好玩但畫質差照屌垃圾
以前VC 好似有個任係入機場裡面
係,gta5 玩左陣就覺得好悶。 SA 代入感強好多
Push
消息呢
Rdr2係郊區 本身都唔會對周圍有乜有趣嘢有期望
GTA係市區 周圍有好多activity 發生緊 但係你完全冇得參與 咁玩人中之龍好過啦
GTA 宣傳片好好睇
無消息,只係Take2電話會議,消息都係炒作出黎。
9月17就一定有消息
無外掛 但一樣有仆街玩不死bug 射極都唔撚死
好柒
出PC版既話
要咩規格先玩到
5月17可能重大消息
可能冇
唯有等5月17可能有嘅消息
消息呢
T2在2023財年的總報上或暗示俠盜獵車手6將在最快24年內發售,不晚過25年4月
【《俠盜獵車手 6》最快或明年發售】

R星母公司Take-Two公開了對2025財年(2024年4月~2025年3月)的淨預訂值預測,高達80億美元。這一數字遠高於目前的記錄53億美元,而在收購Zynga前他們的常規淨預定值為30億美元左右。因此要實現該目標,最可能的推測就是發售《俠盜獵車手 6》。​​​

根據此前的洩露片段,《俠盜獵車手 6》目前已知的內容有:
● 罪惡之城確定回歸;
● 名為「Port Gellhor」的新區域
● 槍械可以換手
● 有模仿WhatsApp的「WhatUp! 」
● 可能有類似《荒野大鏢客 2》的隨機事件

另外Rockstar和2K母公司Take-Two也公開了上一財年和第四季度的財報,以下為具體信息:

● 遊戲銷量方面《俠盜獵車手 5》全球出貨量超過1.8億份,《荒野大鏢客 2》銷量超過5300萬份,《NBA 2K23》銷量超過1100萬份,為系列同期最好表現,且虛擬貨幣收入創系列新高。

● 2025財年淨預定值預期猛漲至80億美元,外媒提問是否有可能在不發售《俠盜獵車手 6》的情況下實現該目標,CEO Strauss Zelnick表示他們不是在談論具體的遊戲,但有高度的信心,並預計會在2025年看到巨大的成功。

● 2025-26財年預計會推出36款遊戲;24財年則有NBA 2K24、WWE 2K24和一款新IP,以及兩款街機遊戲(包含《樂高 2K 競速》)。
gta5同rdr2, 最正係投入感
畫面靚,色水又唔會太鮮艷又唔會太沉
npc 動作反應好真 對白會跟附近/事件變
多隨機事件,npc自己都會打交炒車
玩左咁多open world
真係依2隻最投入個世界
呢間公司每隔幾年先至出一隻game,開會無野傾無消息都好正
RDR2好多random event
行行下又有事發生
會唔捨得用fast travel

GTA6加入呢d要素應該就會好好多
希望唔好放咁多資源係GTA online
R* 呢幾年冇大作出品
rdr2地圖太大但唔夠充實
一半時間玩騎馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞