數碼暴龍vb討論區(16)新錶開訂 終於正式版?

304 回覆
0 Like 4 Dislike
佢地揾緊連錶果set
日本都炒緊,要揾應該都有啲難度

睇下 '中古己開封 BANDAI VITAL BRACELET BE DIGIMON 數碼暴龍3代育成手環',HK$899 係 #Carousell https://www.carousell.com.hk/p/1256345218 呢度搵到
想問大家我隻錶壞左
而家應該係完全叉唔到電
有冇人識整或者知道邊度有得整
睇下 '數碼暴龍機維修 暴龍機 手帶 1代2代 數碼暴龍育成手環 維修 屏幕唔著 心跳 按鈕充電 dim 卡重置 reset 等等 玩具維修 ((可自行提供零件)) 林仔 收壞手環$50 收壞2ds 歡迎問價',HK$100 係 #Carousell https://www.carousell.com.hk/p/1129948271 呢度搵到
有無人仲玩緊第一代手環
真係會有咁長情嘅人?
唔好話一代手環 一代dim我都有一堆買咗返嚟得個放字完全未開
一代初回特典黑戰黑鋼 徽章戰士 扭蛋限定果啲好難搵既一代dim果陣仲周圍撲 結果依家一張都未開
我都有好多買左未開,得個買字
儲齊一套就係最好結果。
話時話,近期有無新dim 卡出?
好似小説版脈沖獸後未有消息
其他動漫line都無晒聲氣
可能要摺埋了
係囉,好耐無新消息
DM本家最新得舊年10月出果張龍蛇獸同嚟緊2月中出既seekers脈衝
如果計埋合作款最新就係鬼滅刀村篇播果陣就預告咗但依家都唔知幾時出既鬼滅vol3
不過咁耐都無消息似係vol2銷量好差vol3唔敢出 睇怕柱稽古篇vol4都好大機會直接唔出
鬼滅都攪唔撚掂
照咁睇嚟都係收皮多
vol1其實賣得唔差 賣點係主角團又有主角團唔同成長形態 講緊我自己都有買咗一張
但去到vol2賣點突然就變成兩個柱 啲下位形態除咗遊郭善逸之外完全係vol1度copy and paste嚟湊數咁無曬特色 冒險敵人有兩個仲要係無限列車入面出兩秒就比人剁咗頭既迷你茄哩啡 依個先係死症
Bandai應該已經放棄vb 最新嗰部彩mon佩章係vb啲pixel模組
有講seeker但無提新dim
完了吧
之前幾代Vb同幾代scsa真係做晒水魚而家呢部先係完整結合晒兩邊
你當之前果啲係集資用嚟做研發
個心會好過啲
請問各位師兄
我入左隻二手一代手環 同 一張亞古獸dim
但發現上網介紹既 舊app 下載左係用唔到, 出error
但新app VITAL BRACELET ARENA 係過唔到隻獸過去?
即係買左翻黎係無用?
即係一代手環完全無用?

另外係上面既post 睇到有 mod用..
請問係唔係用左 mod 都可以叫做玩到?
希望各位大佬教教小弟
thx thx
Mod for be手環用
一二代因為無更新功能所以用唔到
舊app好早之前己經癈左,依家只有新app仲運作緊
至於一代手環支援問題我因為無用一代好耐所以幫唔到你
MOD只可以比3代(BE)錶用 但最近Bandai唔更新 鬼佬mod都已經係放棄狀態 得偶然會有啲fan made細mod 果啲唔太特別我就無轉載過嚟

另外新app都可以聯動1/2代錶 開app果時會問你想入BE Hero DIM邊一個背包 去DIM背包就可以過到隻獸入手機
但1/2代DIM怪只可以放獨立背包唔可以參加BE活動 目前DIM背包已經完全停止曬所有活動得返圖鑑功能
Vital Bracelet 成條 line 已經玩完?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞