[Daileee] Weeekly討論區 (11) 垃圾ist即刻執笠

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
https://twitter.com/MnetKR/status/1683794233466011649
[#퀸덤퍼즐 ] 女王應援活動🙌
請把加油的女王的樣子和標籤一起上傳!
✔ #퀸덤퍼즐_응원하는퀸의이름 #퀸덤퍼즐_본방사수

🎁藝人壓克力人形立牌(feat.親筆簽名)

完成女團最佳組合! #Mnet《퀸덤퍼즐》
每週二晚10點正式放送
開始
又係必勝組合,悶到 mnet真係必定要保住Jihan同Nana
自己係忠粉都覺得mnet做得好核突
明明一個想做sub vocal 1,一個想做main vocal,係要格硬整啲drama出嚟
我最鍾意Jihan都頂唔順
Jihan C位
咩名嚟
個氣氛我以為係最後七個而唔係中期結果
搞到好似produce決賽咁,拖時間
所以我已經冇專心睇
Jihan唔得點會企C位呀,隨時係最後七人C位。
以後Weeekly得番五個人失業
等睇受珍唔使再受苦
受珍無事
昭垠
PUZZLE倒轉+個+號
睇Twitter 都知昭根危險 我寧願受珍一齊out埋
講得衰啲有個伴,反正都係棒佢地心目中個七個。Sooso又冇乜鏡頭同埋個節目垃圾制度 個死人投票又一定要揀七個
唔知仲有幾多集希望快啲完左個節目佢
仲有三集,15/8完。不過下星期係特別篇,8/8會踢走多七個,受珍應該都要走嘞,Zoa就難估,不過最後七人一定無Zoa所以都係陪跑
以後Weeekly就好多時間係五人團了不過都無cb所以無乜分別,但要Jihan一個賺錢養曬成團
俾個痛快黎 得罪講句作為受珍黨見到佢係到替佢覺得痛苦又冇人欣賞
Btw 不過上ig twitter 見到有台灣page幫受珍拉票係感動既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞