我推的孩子係咪吹大咗?

436 回覆
548 Like 225 Dislike
羅剎女嗰篇
希望放出嚟之後會再更
劇情緊湊啲focus返講復仇同新生B小町會好睇好多 舞台劇同戀綜嗰度真係too much
我認為講太多赤音vs加奈都too much 甚至呢兩個角色可以合二為一 個劇情會緊湊好多
認同
只能說加奈係作者欽定既正宮 其他女角收皮啦
可能我淨係睇到116未睇到新嗰d
佢要講倒不如講點解Yoasobi依首歌好聽
解釋得好我反而仲會去查吓
屌返人鐘意既嘢 反而就顯得之前講既嘢有啲雙標

問題係要說服人鐘意一樣嘢係好難
所以我唔明佢設置依個局有咩意義 好難怪人覺得佢只係想屌人先反問依個問題 咁不如唔好入嚟 條氣咪仲順返

我唔鋸就係依個位
你望下個po topic 係咩先
第一日上連登?
你直接講左呢個 po 既本質出黎
咁結果大家都係做緊同一樣嘢啫
咁咪唔會離題囉
在 hater po 尋求理性討論是否搞錯了甚麼?

你想認真分析既自己開個 po 啦
「除非專業知識好足夠
否則無人應該不負責任咁講人地聽既歌就係垃圾」

咁連登係咁架啦
你要咁講我都已經無嘢想討論 係咁先
多謝你打左咁多字
如果樓豬有你一半內省能力
呢個 po 本身就唔會出現
其實點解答出嚟就會比人屌?答一首好過佢嘅歌,佢咪屌唔到囉?
龍門任人擺
更何況都離晒題
大家唔好誤會,佢只係披住柯南皮(仲要係會長大版柯南)嘅Skip Beat
藍色監獄都係咁啦

所以我推最多都係紅一時
漫畫果時都係多人覺得好睇
動畫化咗先紅出圈
過一排就會冇乜人提

做到死亡筆記level係會紅一世
成為即使係普通人都會有深刻印象既神作

有時唔係非黑即白
高低都有分程度

Btw 其實通常越吹越大最終又話過譽亦都係你口中班唔係毒撚既人造成
你睇鬼滅劇場版寫到明係總結篇+新季第一集都咁多人話自己中伏喊苦喊忽吃相難睇就知

近代啲毒撚聖經konosuba或者孤獨搖滾果啲乜乜77都依然係得毒撚睇
咁都叫獵奇?
係丫龍門任人擺,佢唔唔答咪就係任佢擺
我話梵高d畫垃圾都得架

但你問我邊d畫唔垃圾?
學你講,我答就即係落疊,唔答得架
其實有睇開漫畫都知呢套唔叫神作
但都可以繼續睇,出租女友呢本就真係少數我唔追既漫畫
同埋就係係咪吹大根本就唔關毒撚事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞