美食網紅“傑克辣條” 用絞肉機虐貓

460 回覆
14 Like 367 Dislike
岩岩google左佢個微博
支共真係 咁都冇事

致 歉 信
我是“杰克辣条”徐志辉,对于自己虐待猫并拍视频、嫁接网上虐杀猫的视频在QQ群里分享的行为,感到非常的羞耻、懊悔和抱歉。
该视频在网上传播后,公安机关、网信部门已对我进行了严厉批评教育,并启动了追责调查。我诚心接受网友的监督谴责和社会的批评教育,也愿意承担由此不良行为所带来的一切后果。今后,我将引以为戒,遵守公德,健全人格,像珍惜自己的生命一样珍惜动物的生命。
我知过悔过改过,请大家给我一次机会。

徐志辉
2023年4月27日
我覺得個lv 已經去到上次秀色單嘢咁
希望呢條變態佬後台唔夠硬 起碼坐十碌八碌啦
睇到想嘔
人類真係萬惡之首
係大陸虐待寵物同叫雞一樣
行政拘留15日加賠錢就得

冇案底唔會比人告
真係唔可以對中國法律有期待
咁樣都可以放出嚟仲喺微博出post?
不如你試下log out再睇下
雖然其他地方可能都有好多但冇人知,但點都好,都及唔上支那賤種仆街,因為佢地最低智既就係做完之後覺得好威威放上網炫耀
一定係19年學牲黑暴逃犯躝癱D fd咁鍾意虐待他人
On撚9

太多人舉佈 b站已經封左佢個帳

希望呢條撚樣交完天價罰單 坐完十碌
然後出返嚟又冇學歷又冇生財工具 老婆走佬 有案底保安都做唔成 信用分數破產 一世係三和做大神啦
你話唔block得 我而家就block咗你呢個死藍屍
屌 岩岩google個單仲慘
條友用零食餵貓拍片放上網
d網友讚佢好有愛心

之後係個虐貓群
放綁住同一隻貓係樹
打到d皮肉爛哂
仲用較剪逐隻指甲剪
最後再火燒
隻貓仲keep住會叫 (我睇個篇文章既圖文形容黎

本來好似話冇證據捉佢
之後佢係微博po文話自己係移花接木
隻貓唔係佢殺
但隔左10日左右,佢又去偷貓,俾人捉到正
再搜佢屋企搵到大量工具

依家好似因為群眾壓力
正式俾人拉左
diu你仆街 依種人比人斬哂d手腳再用火慢慢燒都唔抵可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞