美食網紅“傑克辣條” 用絞肉機虐貓

460 回覆
14 Like 367 Dislike
這個人b站粉絲40萬,有老婆女兒。在虐貓群裡非常活躍,每次施暴後都會分享詳細過程炫耀。目前事件全網發酵中,評論一片倒地譴責並要求重判,這種人不配得到機會。

我自己就養著不止一隻貓,在國內時,住的小區裡遇到過好幾次想要打貓或者超速行駛差點撞到貓的人也會衝上去罵,不過手段那麼殘忍,那麼享受虐貓的人還是第一次見。

他群聊頭像信息是保護貓咪的人士所以我打碼了,之前還被網友八出過用絞肉機來虐待貓,圖過於殘忍就不放了。美食網紅“傑克辣條” 用絞肉機虐貓
Source: Reddit https://www.reddit.com/r/DoubanGoosegroup/comments/132undi/%E7%BE%8E%E9%A3%9F%E7%BD%91%E7%BA%A2%E6%9D%B0%E5%85%8B%E8%BE%A3%E6%9D%A1%E8%99%90%E7%8C%AB%E4%BA%8B%E4%BB%B6%E5%85%A8%E7%BD%91%E5%8F%91%E9%85%B5%E6%9B%BE%E5%9B%A0%E9%80%81%E8%BF%98%E7%83%88%E5%A3%AB%E7%85%A7%E8%8E%B7%E9%98%9C%E5%8D%97%E5%A5%BD%E4%BA%BA%E7%A7%B0%E5%8F%B7%E6%97%A0%E7%8C%AB%E5%9B%BE%E6%9C%89%E8%99%90%E5%BE%85%E6%89%8B%E6%AE%B5%E6%96%87%E5%AD%97%E6%8F%8F%E8%BF%B0%E6%85%8E%E7%82%B9/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf&utm_content=2&utm_term=15
Reddit有完整片段
先用攪拌機活生生攪死貓隻
再放入微波爐
加密圖
兇殘成性
支牲
十八層地獄都唔夠
遲早變殺人犯
屌你老母 加密左咩撚野 咁加密有咩用

弱智咪學人覆Post啦
支那人真係死不足惜
佢仲要係虐貓群組成員
成員之間會互相send 虐貓片/相
呢單依家係Twitter好爆
Key word : cat in blender
美食網紅? 飲貓汁?
屌 隻貓好慘
要對呢隻支那豬以眼還眼
Ok sorry my bad
CLs
咁真係冇錯係加密圖你嬲乜?
要四重或以上嘅加密先會有你想要嘅效果架
有冇link
可能佢意思係要四重加密之類
Ok 會留意番
其他地方都會虐待動物 但中國人特別多 手法特別賤
係咪因為冇動物保護法?殘酷對待動物 嗰啲刑事?
希望有知嘅人解答下
因為群情洶湧,佢好似俾人拉咗
Dllm弱智唔好學人po相啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞