Fearless|BRAVE GIRLS|BB GIRLS| 討論區|22|重新出發

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
我一路都唔明近幾年出面三大選秀係點解係咁揀手短腳短嘅人
搞到好似睇AKB甚至日本幻幻地下團咁...

我地BBG可以行番kpop全盛期嗰隻型棍風
我作為中坑表示十分支持
由MY黑衫呢幅圖就知道華納係識玩的
MY自從High Heels封面之後根本擺明係應該行腳膠路線的
99%好評,嗰1%只係批評曝光太勁
仲要呢輯相只係profile photos,唔係album收錄/寫真

今次轉公司真係神來之筆,封死之前最弱嗰環cody同化妝
如果揀歌有水平真係有機會打番上去一線
好期待,只係啲dress code已經升咗十個lv
MY今次係主導 反而想知歌會點
好似仲未公布/流出用咩製作人?
呢一part係最需要擔心,好難同時做到啱潮流而又啱佢地唱,始終佢地係二代三代出身
何止腳膠 MY白色果件直頭露半球添
今時今日韓國女團/偶像應該冇乜邊個咁肯露囉
希望今次佢哋咁大膽嘅風格啲人會接受到啦
講開半球... 龜係咪收身收過龍
事業線擔當應該佢做啦,留番腳膠俾MY全力攻佔
唔止MY同龜 大眼都好勁
仲要四個有三個都係咁 而家啲女團邊有咁嘅身材

同台灣粉絲團吹過 5000好似窄窄地
台灣窄窄地.香港直頭唔洗諗 😔
我真心夠膽講韓國外全球加埋都窄
勇女人氣係韓國內骨幹,因為成件事係由軍演帶來,外間包括我地都係buy個故事,而唔係好似其他有海外fan base嗰d係由聲色藝做起
所以嗰次勇狗逼佢地美國tour真係都幾on9
唔知係預錯國內解封timing
可能係拍攝廣告 🤔
話係某車廠canteen
Kcon 上載全長版

https://youtu.be/yeOvhaoUgUo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞