AMD Ryzen 7000 系列處理器被發現閒置時功耗突然急劇攀升至超過 100W+

97 回覆
9 Like 4 Dislike
咁你同amd八字不合唔用咪得,成日唱唔講仲以為有乜深仇大恨
純粹轉載資訊都唔得惡到…
算啦 人地其他post討論 佢放個party with TL負評gif都知佢咩人啦
條友AMD死忠粉,講一句AMD壞話都唔得
已經發晒癲
金字塔頂端只有極少數人口

絕大部份都係狗屎垃圾 爛銅爛鐵 劣質基因嘅低端人口

但呢個世界就係需要依班廢物

相關人士示意圖
on9仔先會做死忠
利申 AIN都有用
睇完耶穌我都撐ASUS
有咩理由幾千蚊買塊板會電就死
仲會熱到唔識跳
而家amd 板又貴過人,之前7900xtx 同埋今次會燒cpu真係死得
啲data center全部都係on9第一次砌機連登仔
人哋講家用
你就講商用

就好似有人吹到 linux (商用)點好然後叫人屋企部腦都裝 linux 一樣
家用同商用有咩分別?
諗到,商用d人有腦d
仲吹緊係asus問題
實係asus燒左咁多間板廠既 amd u啦
家用同商用都各自對應不同產品
你商用 product 點好用點抵屌關我家用 user 蛋治
事實就係家用 product 成日出事俾唔到信心人繼續使用
就算話 fix 好講真跟據 amd 歷代往績都係睇定啲先
好撚好笑

家用同Server本來兩個取向嚟

但成日有柒頭下下都拎Server嗰邊啲Tech話家用乜乜乜

商用Server嘈音水平容忍度比家用產品高好多,嗰班柒頭要唔要試下拎部U1 x86放房
7x24 開住幾個風筒 ...
gn新片出左
四大板廠出晒事淨屌屎眼
解晒一次amd u hardware出問題
但最後都唔夠膽屌amd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞