(大阪)屋企人誤入咗間好貴餐廳,點算好?

155 回覆
8 Like 97 Dislike
講句
操你媽b 沒好吃的!
之後走
啲人知你係大陸人 冇人會怪你

我諗好多人唔知日本食天婦羅可以好貴

係呢度唔好expect好多人識早乙女 av個啲佢地就識
我連食茶木都覺貴
之前試過同4個fd坐低過睇左餐牌4mins 即走

貴還貴 好唔好食至得
我做中餐 通常唔新鮮 過期先會拎去炸
on9樓主

加咩佢老母
搵到樓主係邊了

https://gurunavi.com/zh-hant/k461300/mn/menu1/rst/

明明有平餐, 睇黎樓主都係9UP 撚連登仔狗
搵到樓主係邊了

https://gurunavi.com/zh-hant/k461300/mn/menu1/rst/

明明有平餐, 睇黎樓主都係9UP 撚連登仔狗

呢間正

貴還貴 好唔好食至得

人地係新鮮先拎去炸先收咁貴
唔好搵中餐黎比
天婦羅宴

貴還貴 好唔好食至得

人地係新鮮先拎去炸先收咁貴
唔好搵中餐黎比

是山居
還未完又再加
其實明明係分享食貴野但要扮中伏呃人係咩心態?
係個mon後面笑人炒車笑人覺得你食唔起但其實自己係比得起會好有優越感?
以前都試過同老豆老母同另一家人一齊去旅行
咁另一家人個仔盲帶我地去食壽喜燒,點知一入到去成千幾二千蚊一SET
我老豆老母即刻話唔食,即刻坎返出餐廳,個刻覺得柒撚到仆街
其他國家餐廳門口會唔會po價錢牌
成個餐天婦羅

其實真係無問題 大把餐廳專做天婦羅
香港間一宝都差唔多價錢
如果好食我覺得值

十五件一個set 唔會(流)咩
仲有其他野食

唔會啦 樣樣都超細件架咋 加上好多蔬菜都係一小條咁
同埋做得好個啲 放上紙係極少油
所以都ok
細食個啲人就會覺得好飽

thanks 下次試下先
睇下同放題d 天婦羅差幾遠

你拎放題果d同佢比....
樓主曲線曬命,好似有啲熟口面
OH I DON'T BELIEVE IT!

張單真係HIGH 張單D銀碼真係BIG SURPRISE
做左幾廿年人都唔識睇MENU先入
其實入到餐廳先發覺太貴食唔落手,我寧願直接走都好過死要面嗌嘢食
你直接走都係柒幾秒,而且只係係一個你人生未來都唔會再見面嘅人面前柒
但你而家呢個慘痛經歷會令你記足一世諗返都唔開心

同意 我都試過 間餐廳場外擺左午餐menu 價錢正常
入到去得返晚餐叫貴到癲 即刻說服朋友不如柒一次

其實窮咪窮 完全唔柒

係香港咁多窮人 根本係有錢人Monopoly 剝削窮人既後果 唔係我哋既錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞