[RIP DEAN HOLLAND] 四月海外賽事討論區 VII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Thankfully喎 JRAPR都覺得唔好去
Titleholder 創世狗都輸 唔好去係啱嘅
日本仔應該爆機無望
公道講句 巨星已經唔啱依個網絡時代
一定唔會去 依家個部署似跟足佢家姐咁
"We're not gonna give him a hard race" 🇫🇷

Christophe Soumillon identifies Royal @Ascot, the Irish Champion Stakes and the Arc as Vadeni's main targets this season, ahead of his return in the Prix Ganay on Sunday...
即係Onesto泥漿地X
最後大退化
呢組馬鬥游水 正
睇下游水高手Iresine中距離有冇得鬥下
上年凱旋門確實係衝唔起
今年落狗屎又可以少幾隻
Luxembourg泥漿鬥爬未必夠做
盧傑似係用返Sottsass四歲嗰套嚟部署
上次算得上重量級對決應該係係天鷹對卓芙
神蘇今年生性嘅阿加汗會唔會紮佢職
佢依家比人雞咗好似搵得仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞