[RIP DEAN HOLLAND] 四月海外賽事討論區 VII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
係咪又彈出彈入緊
衰d講句下季佢都一定退休,比著我一定用盡隻馬,跑完安田下季直接一哩起步衝長途三冠,唔通益下家咩
就咁睇bc機會最大
唔出去係可惜但唔係話真係衰到要比人屌
不過金鎗好似年年放風有意出下又唔出 方唐鏡咁 多口都要串下㗎啦
下季金鑽keep到咪繼續有得玩落去
睇吓寶塚點先啦
下季有得玩已經破左例
為個中遊練馬師破2次例,唔覺得狗會會咁樣衰
點都好 留日又好 出去又好 咪撚去巴黎就得
嚴格黎講完季未夠65歲唔算破例
“I think it’s 50-50 because in Japan it’s anticlockwise, you also have to walk before the race for 45 minutes and maybe the weather at that time is quite hot,” Lui said.

“It’s a very hard decision, I think maybe I’ll discuss it with the owner and Vincent and decide what to do. I think another plan is international day next season,” Lui added of a horse he admits must be carefully managed as he gets closer to retirement.

又俾假希望喇
呢個唔得啦 不嬲都係走住嚟屌
得JRAPR屌啫
今日加州蛇先講日本馬迷覺得France Galop逼害Titleholder
Btw
原來跑完啦f1
小何係咪要落足嘴頭
每個人內心把尺都唔同
尤其香港馬遠征成功率真係低
所以精英大師同爪皇凌雨喺香港馬迷心目中地位咁高
Ganay大家咩心水
vadeni la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞