日本高材生斬殺七人案 「沒有女朋友,這就是所有失敗的元凶。」

95 回覆
94 Like 2 Dislike
日本都有怪獸家長

東亞唔少地方比香港更恐怖
日韓既小學生有唔少每日補職補到九點幾十點
有啲似我喎

香港秋葉原係邊度?

重慶大廈

會唔會0 kill完場

屌你啦!我大師兄嚟, 起碼都 10 / 1 / 0
最想睇呢d仆街家長後悔
不過害死其他人
兇手母親係虎媽,樣樣野都追求完美,兩兄弟就算作篇文都要完全照佢阿媽意思嚟寫

因為咁樣,兇手母親被媒體批評令個仔變成殺人魔,大眾追到去屋企要佢下跪道歉,卒之崩潰入院。兇手父親亦無咗份工

個後續係兇手細佬係案發後6年自殺.,因為擺脫唔到殺人魔細佬嘅陰影。死前將手扎寄畀周刊,但都唔願意用真名,只用化名

日本成個社會都咁扭曲,美國幾時先可以炸多佢地一次

真正陷家鏟

唔知佢父母有咩回應呢
兇手母親係虎媽,樣樣野都追求完美,兩兄弟就算作篇文都要完全照佢阿媽意思嚟寫

因為咁樣,兇手母親被媒體批評令個仔變成殺人魔,大眾追到去屋企要佢下跪道歉,卒之崩潰入院。兇手父親亦無咗份工

個後續係兇手細佬係案發後6年自殺.,因為擺脫唔到殺人魔細佬嘅陰影。死前將手扎寄畀周刊,但都唔願意用真名,只用化名

日本社會
有啲似我喎

香港秋葉原係邊度?

上水
充滿北國遊客

日本成個社會都咁扭曲,美國幾時先可以炸多佢地一次

要炸都炸左粒東方之豬先啦
有啲似我喎

香港秋葉原係邊度?

西洋菜南街
一模一樣
自細冇零用
而家大左冇乜物欲
夠用就得
同我公司有位同事一撚樣,俾老細屌完會目露凶光

遲早殺哂全team人
唔知點解我明白佢個動機........
無女比死更難受
日本都有怪獸家長

怪獸家長呢個字本身就源自日本,之後先傳到香港
唔記得邊度睇過
過保護同過控制係虐待嘅一種
日本都有利是架咩?
有啲似我喎

香港秋葉原係邊度?

mtr

6點後既太子站
生到成碌柒咁 關佢老母比唔比咩事
有啲似我喎

香港秋葉原係邊度?

信和
日本都有利是架咩?

歲錢

お年玉
點解唔比個仔識女朋友?想自己個仔變基?

影響學業
有啲似我喎

香港秋葉原係邊度?

羅湖橋
日本都有怪獸家長

無睇過女王的教室?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞