嚴選四十大香港娛樂圈高學歷藝人

893 回覆
824 Like 28 Dislike
點夠教主啲扣喉式英文rap好聽
嗰個年代冇讀書先係主流
佢屋企又咁
放過人啦
6歲開始學習心算
反正佢都冇撈呢行
ok 啦
林爸爸好錫幾個仔女, 好似話個汽水用其中一個女命名,
林燕妮中學時拍拖, 林爸爸要佢分手,
點知老豆唔識中文, 要林燕妮寫英文分手信, 比老豆過目, 然後先個男仔分手,
我都好想知佢老豆咩背景, 4個仔女都咁叻
尋找他鄉的故事真係庶渣咁既價錢,拍出燒鵝既味道,向世界出發budget多好多又嘉賓主持又盛
Doris
果陣劉青雲攞影帝,喺台上面有提到太空船,跟住啲人就開始傳呢單fake news
林爸爸本身心臟病走,
林燕妮過佢阿媽經歷過死老公, 3個仔女比自己早走, 佢一定唔可以比阿媽經歷多次送走埋最後一個在生嘅仔女
應該搵鄧梓峰去演手捲煙開場拆地雷嗰個位話曬都真係做過英軍
4哥出身咁好, 但唔鍾意讀書,
好似話蕭芳芳都曾叫過佢讀多D書
老鼠安會考數學A
仲喊緊啊年輕人
父母應該淨係識幾間名牌𠴱種,分分鐘連cal tech cmu都未聽過
我唔知你真心定假膠
中大個陣點都係差港大少少 呢個係真
但唔會係asso level
咁浸會學院係乜 a level high level 個班咪食得屎
想知係咩功課
叫雞叫中人妖
係囉,以前tvb標準做狐狸精好難再有觀眾緣,難再俾女主角你去演,要入冷宮。
依家蔡思貝姣人老公王浩信,點解仲可以拎視后既? 蔡思貝係大陸都好多人反佢,話佢係踩屎貝,套劇有佢就罷睇。
許志安自年少就希望做當一位能除暴安良的好警察,第一次會考得到3分,之後重考就獲得6分,數學拿A。

佢點食女

佢讀聖Josephs 個陣
可能LLB 爛分
我識有個 做緊保險
而且amy係揸車出來見佢
其實劉青雲真係好勁, 就算其他男人都未必敢主動進攻, amy package太好
M據臨床身心行為家李寶能表示,郭羨妮可能心理壓力過大,才會做出小狗大小便佔地盤的行為,嚴重的話可能會導致精神崩潰。

條黑鬼柒到咩taste
明明自己條女鬼火咁靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞