[不起眼女主角培育法]小說/動畫綜合討論區

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
單獨一卷bd有冇特典?

第一卷先有 不過我見森林似乎無哂貨

忍唔住,決定至少入第五卷黎儲
單獨一卷bd有冇特典?

第一卷先有 不過我見森林似乎無哂貨

忍唔住,決定至少入第五卷黎儲

支持你呀巴打
終於都譯完了
前排睇日文版睇到死下死下
好鬼難
利申:讀緊n4 但得n5程度
終於都譯完了
前排睇日文版睇到死下死下
好鬼難
利申:讀緊n4 但得n5程度

gamers特典(出海同美智留篇)都譯好咗
https://tieba.baidu.com/p/5414118430
btw果陣睇原文小說我都算睇得明大部分内容嘅
冇正式學日文,睇好差,聽都勉強可以既

我係聽左十幾年日文聽到明之後再走去背50音咁學

我少你十年
下sem應該有日文讀

我少你十年
下sem應該有日文讀

日文聽得多真係會好快上手
我以前中學時代有去過出面學日文
中六就冇再學(大概去到N4程度)
不過果d基本日常對話去旅行就可以用得番
諗番起果次同fd去日本畢業旅行都係靠我carry

我少你十年
下sem應該有日文讀

細個睇火影鋼鍊轉哂日文黎睇

我少你十年
下sem應該有日文讀

無minor日文唔比reg

我少你十年
下sem應該有日文讀

細個睇火影鋼鍊轉哂日文黎睇

而家睇動畫都唔洗好洗熟肉架喇
反正動畫黎黎去去都係個d對白
除非有特別話題/gag 個d 聽唔明之外
不起眼女主個d 預告就真係又快又聽唔明
心郁郁想買成set 小說慢慢煲

支持
不過最近行信和都見路人女主小說係唔齊
應該真係多咗人去買

支持
不過最近行信和都見路人女主小說係唔齊
應該真係多咗人去買

受歡迎絕對係好事呀
Kindle日文版小説賣緊226羊一本
唔小心又成套買哂黎收藏
唔小心又成套買哂黎收藏

楓姐
不過十幾蚊本真係幾平 google play要583
漫畫先係232羊
唔小心又成套買哂黎收藏

楓姐
漫畫先係232羊

十幾本加埋先三千羊又方便携帶
如果有中文版真係無敵
唔小心又成套買哂黎收藏

楓姐
漫畫先係232羊

十幾本加埋先三千羊又方便携帶
如果有中文版真係無敵

中文得book walker 有
我都想有得係kindle/kobo睇正版不起眼

想去

想去

安野個演唱會?

想去

安野個演唱會?

係呀深哥去咗捧場

btw之前訂咗安野本寫真到咗

真係好靚

角川終於肯捨得加快出版速度

正呀喂

正呀喂

ho ball

正呀喂

ho ball

哇屌 終於唔係一年兩本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞