[不起眼女主角培育法]小說/動畫綜合討論區

1001 回覆
22 Like 4 Dislike

轉自隔離post
BD銷量僅次於君名同幻想

第三季 第三季!

上呀

bd可以邊到買

轉自隔離post

第三季 第三季!

上呀

bd可以邊到買

amazonjp

轉自隔離post

第三季 第三季!

上呀

bd可以邊到買

amazonjp

香港係咪買唔到?
新個隻兔女郎系列真係世界級, 好正不過好貴
想問下隻毛公仔點樣買
想問下隻毛公仔點樣買

親身去或者搵代購
想問下隻毛公仔點樣買

親身去或者搵代購

下面好似冇寫咩之後通販之類
想問下隻毛公仔點樣買

親身去或者搵代購

我反而想要果本畫集,代購唔知要貴幾多
想問下隻毛公仔點樣買

親身去或者搵代購

有都唔會講,除非完左有淨先會有

轉自隔離post

第三季 第三季!

上呀

bd可以邊到買

amazonjp

香港係咪買唔到?

你想實體店?

轉自隔離post

第三季 第三季!

上呀

bd可以邊到買

amazonjp

香港係咪買唔到?

你想實體店?

係也 因為無信用卡上網買唔到

第三季 第三季!

上呀

bd可以邊到買

amazonjp

香港係咪買唔到?

你想實體店?

就算係炒價都照食,為左老婆咩都肯做

第三季 第三季!

上呀

bd可以邊到買

amazonjp

香港係咪買唔到?

你想實體店?

就算係炒價都照食,為左老婆咩都肯做

都係個句 無信用卡就七仔tap n go啦
有無人同我一樣唔係因為鍾意睇囡囡
而係鍾意嗰種創作者之間嘅衝突同火花而追呢套嘢㗎

雖然路人惠入面充滿魅力嘅囡囡係令我入坑(真金白銀買輕小說)嘅主要原因 不過故事有非一般嘅吸引力先係令我入坑嘅關鍵
一睇動畫就feel到呢個作品同其他輕小說好唔同 不過好難用言語講出嚟
係AMAZON JP買 送海外果個 係唔係無膠POSTER架
係AMAZON JP買 送海外果個 係唔係無膠POSTER架

I MEAN BD1卷

I MEAN BD1卷

https://www.amazon.co.jp/gp/product/B06Y1CLP4S/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

I MEAN BD1卷

https://www.amazon.co.jp/gp/product/B06Y1CLP4S/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

Amazon限典?

I MEAN BD1卷

Amazon限典?

森林印象中無限典
收到再報告
想問下隻毛公仔點樣買

親身去或者搵代購

有都唔會講,除非完左有淨先會有

本畫集就講到明會場限定 其他果d就唔知 不過我估會有通販嘅

雖然路人惠入面充滿魅力嘅囡囡係令我入坑(真金白銀買輕小說)嘅主要原因 不過故事有非一般嘅吸引力先係令我入坑嘅關鍵
一睇動畫就feel到呢個作品同其他輕小說好唔同 不過好難用言語講出嚟

我開始係睇動畫嘅
睇之前以為係四天王之類嘅貨色
睇完第一集之後feel到應該唔係咁囉

有冇人係香港見到呢隻

呢隻見到日拍成18000羊

好想追番呢set

我開始係睇動畫嘅
睇之前以為係四天王之類嘅貨色
睇完第一集之後feel到應該唔係咁囉

初時以為係皇道後宮番諗住睇松岡愛衣就算,點知睇落又幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞