究竟淡淡同gogogo幾時先分到勝負?

81 回覆
6 Like 5 Dislike
你理撚得我啫, 唔啱睇block咗咪柒睇囉, 無人逼你條傻鳩覆我下話

有本事咪叫連仔ban acc, 硬係要仆出嚟柒
你話嘅?你老幾?又唔係韓蛇
有錢買同冇錢買
已經分咗 勝負啦
仲有間屋冇漏水,冇事冇幹住得好好地,
有D景靚風水好,做咩要賣

住得開心冇需要賺個波幅
咪係, 環境好隔離左右正常, 樓上樓下無嘈音漏水
買到間啱心水樓唔容易, 無啦啦搵嘢嚟搞
要幾無知為嗰少少錢走去賣自住樓
飛揚單嘢先好笑
淡淡就緊係落井下石唔駛講
樓好都係一樣笑柒啲人傻仔買飛揚
死咗都唔知
骨灰甕你都要揀租定買
佢都係自稱有樓業主, 睇極淡但又唔賣樓轉租
總之佢話有樓就有樓啦,你識條鐵咩
依家入房屋台要用查冊先比討論?
On9小陣啦
你岩,唔通我叫你show張保安證咩
弱智仔

沙田第一城3房賣916.8萬元 高估價3%
https://lih.kg/bwewvyV
唔係我自稱, 我係業主你有份講架
柒撚到咁點搞呀
掃管fuck ,長實樓,名改得柒
真係撐唔落呀師兄
呢句幾啱聽
我知你block咗我 但我都唔想豁蛇你咁年輕就衰喺國安手上 希望有心人推到比豁蛇睇 等佢del ac保平安

恆指反彈完一輪,都係跌番穿20000點,港樓會步其後塵
https://lih.kg/zqrGJFX
#339 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
你自稱有樓, 我咪當你有囉, 咁你想點呀?

你自稱有樓業主, 點解睇極淡但又唔賣樓轉租??
你話自住樓strong hold, 個個連睇淡都識strong hold 咁樓市點跌?
樓上解釋過點解唔賣自住樓, 自己躝去睇啦賤種, 你蠢撚到唔明我都無辦法

即係唔係自稱咁簡單, 你條傻鳩都信我係業主囉

回力鏢中撚到應一應, 鞭屍專家喎, 叫食屎專家啦
上面條友笑柒你無錯, 依家就買晒兩邊, 但之前日日咁激動唱淡 係咪又有精神病?
個個傻淡都自稱有樓先架啦
一向叫人自住就買, 你條賤種狗乜都唔知就仆住出嚟柒

自稱有樓慘得過你條食屎專家信丫嘛, 上連登上到你成碌柒咁, 返去塞返落你老母個臭閪度啦
原來你又係鳩吹有樓既廢淡呀? 發晒爛渣咁做咩啫你
上連登就唔洗資格嘅, 係你戇鳩俾人CAP圖鞭屍發爛渣啫
有你條傻好親口認證, 無樓都變有樓啦
隔住個MON都可以仆住柒, 你都算極品傻鳩
原來咁樣叫鞭我屍? 我好hurt
個種無解發晒爛渣, 點解你口吻咁似之前個戇鳩廠長?
差唔多架喇, 你咁柒蠢都叫鞭屍專家仲有咩唔得

對住你呢舊垃圾洗乜認真, 你烚熟狗頭咁仆出嚟吠, 得閒咪笑柒你條傻鳩囉

轉頭玩厭走架喇, 你繼續吠啦專家
係, 吠多D. 比大家多D睇下你條傻淡發爛渣個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞