「五月之約」五月天[ 好好好想見到你 ]香港站完場討論區(6)

232 回覆
5 Like 2 Dislike
即係開漫遊機會會大d ? 唔係就咁上網買就可以?鬥網速,可以詳細講下嗎,希望年尾去睇
睇返fancam真係好多人唔關事既歌都舉5手勢,仲要坐勁遠台上冇人睇到果隻,好心咪撚跟風做埋D咁形式化既野
好好好想見到你 深圳站 官宣了
有冇墨爾本同埋北京場懶人包

見相信音樂下面好多人鬧緊
睇留言係咪換左場 之後d位亂咁派 本身連位變左唔連
真唱睇嚟係香港福利嚟
玫瑰少年今日冇開咪
北京懶人包大概係

大陸五月天 fans club純真搞團票(好似之前場場都有搞),收哂錢主辦先話分唔到飛俾佢地
然後六場本來有六十萬張飛,依家得三萬張飛放咗係大麥賣
好多人都搶唔到飛,懷疑其他飛落咗去黃牛,同埋第一排開緊19000一張
阿信仲剩係ig出post打多謝大家,俾人話係咪唔敢係微博出怕俾人洗板
真係勁多黑幕痴撚線
五佬呢啲應該控制唔到

太多人喺中間從中作梗
https://youtu.be/L7_cqoFfIFg
感動好多 睇黎依排都會固定真唱依首
室內場少左個城堡,不過澳洲場起碼冇班垃圾保安走黎走去照田雞騷擾住哂,個個都係鍾意影就影架啦,特高娛樂呢d仆街主辦
想問下有無人知澳洲場發生咩事 做咩見好多人講佢地五個心情好差又唔開心又盛
好似#181咁講,墨爾本果兩場話反應熱烈細場轉大場,然後啲飛輪咁分,前排轉咗後排,延伸台隔離轉咗最側,搖滾區轉咗看台,但又俾人見到搖滾區成堆位放咗出嚟公售,咁啲人鬧咗主辦同鄉音幾日都無回應咪走去五佬啲ig鬧

依家鄉音終於肯蒲頭處理,但聽晚果場啲飛都仲未搞哂
痴線d安排差到咁好難唔鬧喎
唔係跟得好貼但搞咩相音都搞成咁 好似越搞越衰
主辦唔係相音
突然encore 直播
其實宜家彈琴位小周佢喺邊到彈 啱啱直接後台都見佢唔到
見到澳洲場同鳥巢場咁樣
就覺得香港好幸福
但我想睇諾亞方舟復刻
下年可唔可以帶架船黎
同埋以前技師團都會企好出 依家冇晒影
以前都會出演唱會DVD
不過公司好似無出既?
套電影已經當係啦?
但都無碟?
而家唔出碟啦,整套電影畀人34刷完上netflix一陣炒冷飯再下架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞