「五月之約」五月天[ 好好好想見到你 ]香港站完場討論區(6)

232 回覆
5 Like 2 Dislike
你當我自我感覺良好啦但我覺得佢哋對香港呢個地方係特別㗎 ,有種情義結 。如果唔係點會有五月之約 ,聽到我哋講點歌想揀香港人 ,之後佢哋都真係想揀返香港人 ,仲話要check 身份證。
然後琴日尾場 ,佢講緊唔同地邊黎嘅五迷 ,講到香港嘅你哋嘅時候,全場叫得超大聲 嗰下好感動
但我唔信佢地係後台聽左成個鐘
佢呃人 一早走鬼咗啦
邊有聽到一粒鐘
比返啲甜頭比大家姐
我都信佢地對香港呢個地方係特別!
佢描述返有一個鐘嘅encore咋嘛,冇話過係後台聽一個鐘呀
個page應該有人經營啦
小編聽左一個鐘姐
好過份 班食蕉真係毁咗成個演唱會 我睇兩場 咁啱都係走廊位 我冇影相 冇拍片
但係佢企喺我面係咁照後面啲人 仲要射到我隻眼 我話你照到我呀 !仲成日行黎行去 擋喺我前面 我睇五佬定睇佢哋呀! 有一場我$1380 勁側面,等成晚 肥信終於行過嚟 個大舊衰食蕉企咗喺我前面呀 我忍唔住叫佢企開啲啦真係想喊出嚟
點解過咗成日佢地facebook都未post返尋日啲高清相
但我見有台灣媒體已經登唒
https://www.instagram.com/p/CraZq3bvKdm/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
係咪費時post完俾台灣果班五迷嘈
我見佢地ig好多怨婦話台灣都要脫
upload 得上 fb ig 都唔會高清得去邊啦,做手機wallpaper都冇資格
尾2嗰張瑪莎好qq
睇左一場場內
唔好彩係凹左落去個行
連個mon 都唔係好睇到

之後睇左兩場場外
第一日係台右邊
睇到個mon 仲清楚過場內
尋日尾場個位俾人封左
去左海旁 氣氛超好
合唱全場一起唱
仲要無保安閃鳩你

下年如果中環搞一定買樓梯位加場外睇
我果下覺得陳信宏都未諗到問咩好 停左勁耐
用恆星的恆心
等你 等你
個心好空虛
329有去too
阿信出咁多po
我都相信香港係佢心目中係特別
好唔捨得
後遺症發作
希望唔好係我地自己感覺良好
為你寫下這首情歌真係好洗腦 宜家嗰腦仲loop緊
我尋日著咗阿貴T
好好loop 會唔會成為新mk
首新編曲香水好正 超鐘意中間段RAP
雖然Live係咪RAP
我見佢出po仲以為係祝瑪莎生日快樂,點知原來仲講緊香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞