[呃正評]鄭中基唱歌好唔好聽

227 回覆
606 Like 38 Dislike
屌宜家啲人垃撚圾,淨係識佢係暴龍哥,閪閪聲
利申:最中意〈許願樹〉
把聲好正,好有磁性

台灣個李聖傑把聲都幾似鄭中基
真心唔好聽
人若然忘記了愛
側田啲歌我都好鐘意 但側田點會紅過佢 差幾班喎
人若然忘記了愛
側田啲歌我都好鐘意 但側田點會紅過佢 差幾班喎

側田d歌都好好聽..但講紅..應該鄭中基紅d
好鍾意佢首天意
佢係台灣出道嗰陣

比人話係學友接班你

利申 fans

係醉酒鬧事方面成功接班
佢台灣出個D國語專輯好正
別愛我, 絕口不提愛你, 戒情人, 你的眼睛背叛你的心
早幾年先知佢唱歌
有無巴打聽過玫瑰眼淚?咁正嘅歌不過好少人講
佢唱歌係好聽,不過風格太單一
利申好撚鐘意佢
佢唱歌係好聽,不過風格太單一
利申好撚鐘意佢

佢都有d玩野d/rock嘅歌
高手
救救我
beautiful people
係唔明次次都唱猛龍特警隊
啲人encore又淨係識點死啦啲青春豆
演唱會我有去好正 舊飯咁
呢首幾正

https://www.youtube.com/watch?v=ZF0vBtCpScQ

仲有首答應不愛你 正撚到標精
佢試過好多風格:瑜珈,beautiful people,卸不下的行李,基哥基哥,高手,救救我,相對論。

作為藝人,冇咩好彈佢。

你話佢淨係識唱歌,佢就收皮去拍戲。

你話拍垃圾戲唔好笑,佢去美女廚房40點收視返身。

你話返身靠老豆,佢隱姓埋名做tiny eyes。

而家又唔奶共,又好老豆樣。

去他演唱會都聽到佢特登重新編曲,俾新野,四十幾歲話組brand,對音樂仲咁熱誠。

係香港真係要咁有錢先咁自在,有個句講個句
佢試過好多風格:瑜珈,beautiful people,卸不下的行李,基哥基哥,高手,救救我,相對論。

作為藝人,冇咩好彈佢。

你話佢淨係識唱歌,佢就收皮去拍戲。

你話拍垃圾戲唔好笑,佢去美女廚房40點收視返身。

你話返身靠老豆,佢隱姓埋名做tiny eyes。

而家又唔奶共,又好老豆樣。

去他演唱會都聽到佢特登重新編曲,俾新野,四十幾歲話組brand,對音樂仲咁熱誠。

係香港真係要咁有錢先咁自在,有個句講個句

最衰少産
樣樣都撈到下咁
有有邊首歌show到佢唱功?成日聽人話佢唱歌其實好勁

傻大哥,敵人,別讓我心疼,黑山老妖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞