中國駐法國大使呢個好笑:前蘇聯國家無國際地位

192 回覆
449 Like 4 Dislike
中國公布左和平計劃啦喎 你無睇咩?
同馬克龍磋商既應對措施
所以美國,澳洲,紐西蘭,印度,半個非洲
都係大英帝國不可分割既一部份
唔好當佢on9,呢啲咁出位先至有得昇官下一站分分鐘係高昇外交部
但係成個外交部都係on9 wo
盧沙野:“我來這裡不是與你來討論這些八卦。要講人權,在你們國家,在其他西方國家,存在着許多的人權問題”。

西方國家的確大把人權問題
但人地見到個問題係會想辦法修正
支那剩係識臭蟲論合理化自己行為
法國出名多阻膠撐中国,仲有macaroon 訪共,明明一手靚牌都可以玩到咁柒
驚乜
講完最多咪震怒
一嘢向十幾個國家挑機
呢啲先叫做戰狼
蛆蟈又贏
布達佩斯安全保障備忘錄

此外,另兩個安理會常任理事國——中國、法國,各自以本國政府聲明形式向上述國家個別地作出了相對較弱的安全保障[2]

不如你問下點解英美果啲國家比武器當保護左先啦 呃9人棄核
俄羅斯都唔係共產國家
前蘇聯共產國下嘅所有領土應該撥歸我國共黨所治,先合情合理
行為on9,出發點係為迎合清零宗本質上都係叻仔
一帶一路 RAP
中华人民共和国係有咩國際協議寫明佢成立?
你地臭閪蚑那俾咗乜武器烏克蘭先

佢有連人地日本首相岸田都去咗基輔,你地臭閪蚑那個習近平幾時去基輔磋商
會員編號:159448
會員名稱:邪惡熨斗

【犬隻】
事蹟:樓主去和合石拜手足, 佢話「墓底見
詳情:https://lih.kg/jGJgiT

天朝犬隻List(409人) 提供

-------------
天朝犬隻List(409人)
https://lihkg.com/thread/3272405

-------------
Libel】LIHKG 會員標籤插件
https://linktr.ee/libel.lihkg

不過隻白卡龍點都睇唔到架啦
法國戰略研究基金會學者Bruno Tertrais 評論,主持人冷靜,始終面帶笑容。讓中國大使徹底崩潰。我如果是北京政府,讓他搭乘下一趟班機立即回國。

似乎你仲未好了解北京
超級地圖炮
佢呢啲先醒,將常識顛覆,等於有人出嚟話一加一等於三,你真係走去辯解就中咗佢計,變相幫埋佢混淆視聽. 常識根本唔洗辯論
暴露左中國支持俄羅斯攻打前蘇聯國家
論 智商重要性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞