【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (19) 電光火石 ARENA TOUR | 推しの子 OP

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
要接生 耳朵懷孕了
諗起呢兩日有 po 講
collar 個 stylist inspired by 壞過凱婷
https://youtu.be/hMxdpL1F6qw
二姑奶要幫邊個做手術牙
人靚聲甜唱功好歌又紅,樣樣完美可能驚遭天譴,所以特登係造型做啲功夫
諗起呢兩日有 po 講
collar 個 stylist inspired by 壞過凱婷

仲有頭髮有點稀疏,要搵髮再生幫幫手贊助啦
佢想人讚佢靚
真係換左個stylist先有救
唱17個高馬尾已經算近期最佳
屌...真係好似手術衫
Sony Music Shop買係咪要比多¥300?
要破產了
今次又係9間特典
有咁多咩???

【店舗別特典 対象店舗/特典内容】
■YOASOBI応援店 ・・・ オリジナルポストカード
■Sony Music Shop ・・・ オリジナルA5クリアファイル
■全国アニメイト(通販含む) ・・・ オリジナルステッカー
■楽天ブックス ・・・ オリジナルアクリルキーホルダー
Amazon.co.jp ・・・ メガジャケ

https://www.yoasobi-music.jp/news/552203
Sony Music Shop買係咪要比多¥300?

冇嘢喇!柒L咗。原來係比多¥300就免運費
唔該晒巴打 好詳盡 日本牛網係咪都要日本電話認證?

抽嘅話我再睇睇上面啲方法先
Ikura 想人讚佢靚呢個真係盡顯人生係幾難完美
可愛才是最強的
想問而家/嚟緊木會場仲有冇得買直木賞系列album,我一直冧住會場有得訂所以冇喺online shop訂
理論上有 現場買/訂會會送folder做特典
嗰陣有the book 2, 怪物single, the film blu-ray現貨
嚟緊可能會轉做訂我推single掛
ikura平時ig live 電台個啲造型係又可愛又靚

佢可能係想成熟啲 只係得靚冇可愛 但就搞到啲造型出哂事
我自己覺得
佢地想襯返小說風格
即係形象要 dramatic d 誇張d
所以出到黎就古靈精怪咁
鳩估
佢著自己衫少女好多呢家真係太誇張
如果你好似我咁新手唔想煩 直接搵代購搞好過
牛平嘅千零蚊 代抽resell都係一千蚊左右
之後先再慢慢搞日本ac d野
收到 唔該ching
Idol 隻碟話限定
即係會夠數就cut order?
代購有冇推介? 一千蚊我可以 (雖然未計啲來回車錢
特典講緊
一路開一路唱歌好可愛
醫者幾錢(いくら)?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞