垃撚圾!電視台大曬呀?拍戲大曬呀?#dislike#

243 回覆
660 Like 20 Dislike
咁撚大間公司邊估到咁撚冇品架大佬
拎鎂光燈就仲on9
叫你遮車牌又唔遮
唔係班仆街炒佢都唔會講啦
上次講冇人知
呢d好人好事要多d人知
啱呀,借得俾人就預撚咗
唔借架車俾viu拍嘢就唔會遇到依啲咁既事
唔遮車牌 架車炒咗 無視投訴
根本就係佢自己攞嚟

係咪要咁講?繼續blame the victim
見過cctvb係𨋢口拍劇
有人出入佢地真係會讓
冇睇內文仲以為係Alton
原來係免費巴士
要隔幾日loop一次
唔等套劇出,又點會知劇組會唔遮車牌就播?
人地借車果陣提咗,咁都要套劇出街先知㗎
Anatomy 本身有牌,各方面睇佢點都唔會柒撚到咁
屌你老味,睇撚咗勁耐一路以為係吳啟華,心諗吳啟華幾時係男團然後自己走去google wiki先彈咗 plx3l 其中一條友張相出嚟
反鏡反到咁
Free bus 出名聽話 咁都屈
原本睇topic以為係TVB準備入嚟屌到佢仆街㗎啦,見係ViuTV就算啦。
撚知咁多娛樂新聞咩講咗幾十個comment 都唔開名
仲以為講緊Alton個輯二六乜乜
同意佢個樣似聽話
但似係啲on9 唔識做人 亂鳩咁講野 無PR 嘅人
之前睇佢做viu 寫嘢食嗰個節目嘅嘉賓
聽到佢啲對答已經心諗 呢條友咩料
唔紅真係有原因
Sor依個真係做唔到
開極都有第二個名
咁多低質會員唔爬文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞