[魅力爆棚] 藤井 風討論區 |香港開show啦!!!(2)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
啱,一齊入場就最好,如果買到同一日睇嘅話
唔好買黃牛啦,價又貴兩倍
無實體飛出,到時又唔知用唔用到

就算有人自稱原價放(可能真係有好心人),最好都係當日入場嗰陣先交易
咪係囉
好多地方都係實名
香港好似要黃牛搶晒你啲飛去炒起個噱頭
反正黃牛幫你買晒啲飛就一定冇蝕
黃牛飛越貴越威咁
根本唔係care D真fans
有啲買黃牛飛入場既人,只係為咗威同打咭,而唔係真心投入去睇。

五月天演唱會post已見到唔少,而自己也喺呢個演唱會見到啲只為打咭而入場既觀眾…

出面大把想入場而買唔到飛呀
咁其實好似eplus咁實名完最多都係抽check姐 邊有人手同你逐個對
同埋揀個場又細到陰功 個簡介寫到牙風好勁但係又淨係開個1300人嘅場
老老豆豆佢開麥花臣/star hall其實都打得爆個場啦 結論個主辦都係閪架啦 唉
今日買到嘅巴打可唔可以講下
你係揀好價錢日子瘋狂撳
定係不斷f5/轉日子轉價錢
不停轉日子同價錢,冇F5,轉到得為止
但我連入去揀都入唔到想問係點樣成功入到去
今朝試咗好耐,見「售罄」就諗住放棄。但過咗幾個字後,心血來潮再入去睇下有無得執死雞,見「售罄」一詞唔見咗,變咗做「少量」就即刻試。

唔理日期同價錢,見邊到有得揀就即試,無F5,轉到得為止。

畀錢果度,見到pop up box但全白唔好驚,耐心等候睇下load唔load到。

或者聽日都係咁,祝未買到飛既巴絲成功買到飛
我最塞車個時都入唔到,入到去應該都係11點幾之後
台灣日本做到,香港要做點會做唔到丫
係唔肯做姐
基本上香港全部搞SHOW都係當一盤生意咁搞
想賺到盡 請人對名對證件全部都係錢
唔係真係要求咪唔做囉

9點半已經係f5輪迴到 cls
cls,估唔到今日仲衰過尋日
我排到入去 但未開售一陣都係要f5再排過
知香港個場細 已經開兩場
尋日冇咁跨張係因為尋日真係準時先有條lihk比你
未夠鐘唔洗f5住啦
陣間入左去又未有
痴線佬live全通是常識吧
唔全通會後悔
應該係既然要就piano 咁就揀個鋼琴好聲啲既場掛
pk 入唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞