[鬼故/靈異/奇聞]雨巫說故事討論區

49 回覆
13 Like 3 Dislike
啲聽眾投稿越嚟越白卡
証明多咗人聽
唔小心睇左呢個po 聽左兩日,依家聽緊連環不幸事件3.
越聽越寒
都聽左成年 當故事咁聽
佢分享既野 好少係其他鬼故聽到

希望佢之後會講下太子地鐵站既靈魂
想知道有冇人幫到佢地
依家離開左未
咁你要keep住聽落去
聽哂,佢唔係恐怖,但不斷係我腦纏繞,搞到我呢兩日訓得好差
竟然有人傾! 我由第一集聽到依加 我幾信佢描述既惡死後世界 但有時聽到妖魔怪呢d誇張到好難相信

但起馬依加識up下下邊d公職人員個稱呼 如果死咗想試下同佢地傾下可唔可以俾我加入服務大家 原因係我唔想投胎 其他我都可以好順攤嫁
狐妖用facebook同埋美國鬼投稿都幾誇張
仲有冇其他類似既 真人真事channel ?
阿晨個fb post有個用狐妖icon嘅人留言話去搵阿姫已經睇到好不安 原來真係有後續 真係好誇張又好聽
覺得雨巫前女友 阿姫啲故事都好好聽
真假?
真人真事鬼故大把
去到佢咁又菩薩又閻羅王又龍女又孟婆應該冇
好慘阿姬
作都作唔到,我信係真😂
我諗遲下仲會有兩三集講佢前世今生
如果作到咁真,當故仔聽都無所謂
我覺得最難信既係佢前度一家被落降頭件事

落降唔奇
奇在施法個風水師話佢入邊冇靈魂
一早賣左比妖魔
軀殼只係由遠方個靈魂remote

仲可以半永身咁用第二個身體延續

真正死後本來仲想頑抗直到睇左炎魔比佢既身前罪行書至認錯
雨巫話齋:要睇吓閻美 閻魔兩兄妹批唔批講先得喎
不過噚日嗰集最後點收隻狐妖都未講得 好想知埋
人生咁無聊 如果好似佢所講睇到咁多野都幾好 一係睇到外星人是旦一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞