外媒指 iPhone 15 Pro Max 最貴或索價2.3萬 比上代 Pro Max 貴 48%

69 回覆
5 Like 31 Dislike
拍出嚟咪又衰過啲相機拍嘅1080
同埋又要8k mon 先播到有分別
斷鳩估冇戇鳩仔會用電話長時間拍8k掛
兩部都垃圾
價錢唔成正比
其實去到2月先真正炒完
咁哩個問題你要問gay cook
一早應該要 根本就係要貴先有人追
平撚到小米咁 跌爛都唔肉赤 邊個去追
特別係呢d人口密集城市 貴錶貴電話名牌袋
真係完全唔愁冇客路
arri alexa 35
荷里活拍電影嘅頂級cine cam 都係4.5k
iPhone 8k 真係搵笨柒
搵笨柒嘅唔係"拍到8K"
如果一樣價錢嘅話
技術上拍到8k 唔難
但係究竟係真係從用家嘅角度出發, 覺得有必要拍8k
定還是只不過係為咗買貴啲, 而你講有呢一個功能呢???
你係話 14 同 15 定 14 同 samsung
“同時 Apple 有可能為新機加入潛望式變焦鏡頭,這據稱這是 iPhone 15 Pro Max 的專屬功能”
一定會叫ultra,再貴pro max 1k劏apple fans,pro max 就用舊鏡頭
以後ultra就用最新鏡頭,pro就舊一代鏡頭,non pro少粒鏡頭 + 舊一代u + 舊一代mon
apple不斷觸摸消費者底線
受害既唔止呢班target customer
好多人眼紅apple賺咁多,原來幾多錢都有人會買
例如呢條撚樣
唔信
老黃:窮酸垃圾繼續罵,繼續買唔起用丐版手機啦🐵
依家iPhone 要隔代買 咁樣唧牙膏法

(2022-2023)吉邨春袋子笨柒收集區
https://lih.kg/3334521
大家都係中國人
要買蘋果

係冇以前執咁多
信徒們,繼續奉獻吧
雙數,12,14 完全垃圾

單數,11,13,先有牙膏唧
有冇聽過件支那主播扮柒拍片

爆容量就買一部機
屌你老母個臭閪指紋解鎖仲未撚有冚家剷
買AAPL賺到笑 2皮咪當股東驗貨囉
15就唔設計出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞