一人幾部你用過最滿意/最唔滿意嘅智能手機/平板電腦

34 回覆
2 Like 3 Dislike
最滿意手機

Iphone 4 第一部smart phone
Samsung Note 1 第一部大mon機 第一次出街睇波煲劇係享受
iphone 6 換左3次電都未壞 仲用緊做公司機
Samsung Note 10+ 2.5k全屏曲mom 有筆 3鏡 樣靚仔
Samsung fold 4 平版電話2合1 多工做野一流 唔使帶多部kobo/ipad mini

最唔滿意手機

LG V10 玩左一年燒底板
iphone 12 柒爆m額 最基本split screen 電話錄音 雙開app仲係冇冇 訊號差電廢 除左ios夠穩定一無是處 扔左比老母粗用
但iPhone 5s 同se 一樣, D電完全唔撚掂。
Iphone xs max
3D touch
細size相機
之後果啲都係含住淚屌
最唔滿意:
Sony Ericsson G900
14 plus 🚬
手感無敵
我都有部黑色,影啲相好紫
點解你會滿意nexus one

最唔滿意手機:
Nexus One - 水貨mon, 容量細, os 唔可以用盡啲ram (用左大半年換iphone4
Galaxy Nexus - 細電, 相機差, 容量細,唯獨係個白色機身幾好J
Nexus 6P - s810 就是原罪

最滿意手機:
G Pro 2, 8 plus - 大mon, 大電, 系統穩定,耐用,2部都用左幾年

最滿意平板:
Air 2: 用到而家仲用緊

最唔滿意平板:
Nexus 7 (第一代):慢,倒水電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞