Adobe宣佈2020年底終止支援Flash

35 回覆
5 Like 1 Dislike
全部 adobe 人調去flash team 2020夠唔夠時間 fix 哂啲 bugs

全世界 developer 幫手都唔會 fix 哂啲 bugs
因為 flash player 係日撚日都有 bug, 日撚日都彈出嚟要 update
全部 adobe 人調去flash team 2020夠唔夠時間 fix 哂啲 bugs

全世界 developer 幫手都唔會 fix 哂啲 bugs
因為 flash player 係日撚日都有 bug, 日撚日都彈出嚟要 update

班死蠢既用家話之要搵女媧補先補得掂, 照用可也。

班死蠢既用家話之要搵女媧補先補得掂, 照用可也。

想講個 Flash Player 真係好撚煩, 執柒咗佢都係好事
其實macromedia年代都唔見話多bug, 點解係去到呢幾年先俾人爆哂d bug出黎
俾人玩針對, 定adobe垃圾
講開又講, 有無人有Adobe Animate 或者Flash 係無毒既可以share?
Thisav執得?
Thisav執得?

冇睇好耐。BTW, 呢個網唔係一早轉O左做HTML5喇咩?!
其實macromedia年代都唔見話多bug, 點解係去到呢幾年先俾人爆哂d bug出黎
俾人玩針對, 定adobe垃圾

Macromedia 所有 software 都冇 adobe 咁多 bug 同難用,問題應該係 adobe 自己
Thisav執得?

冇睇好耐。BTW, 呢個網唔係一早轉O左做HTML5喇咩?!

新片html5 舊片flash
其實點解YouTube可以全部用html5
Thisav執得?

新片html5 舊片flash
其實點解YouTube可以全部用html5

Player vs media source
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞