老娘的草根飯堂 - 慢煮印度咖喱羊膝配黃薑飯

94 回覆
35 Like 3 Dislike
老根

喂~~

好肚餓
老根

喂~~

好肚餓

宵夜時間
會唔會好徙電
會唔會好徙電

有巴打比喻就好似屋企電水壺keep warm咁!
其實唔係好用電
我電費單都無因為買左支棒就貴左
會唔會好徙電

其實唔係好用電

個煲大約要幾高
冇追開 但想問下劏房點放焗爐
會唔會好徙電

其實唔係好用電

個煲大約要幾高

我用不銹鋼湯煲

放係廚房爐底....野野要扒起個地(仲要真係岩岩好扒到...扒起到唔郁得 )望入去睇下焗成點就想死

放係廚房爐底....野野要扒起個地(仲要真係岩岩好扒到...扒起到唔郁得 )望入去睇下焗成點就想死

有冇型號睇下

有冇型號睇下

我用緊panasonic nbh3200~千祈千祈千祈唔好買!
中大伏!!!!!

我而家極後悔~爐溫唔準~偏低!預熱開蓋入料後上唔番個溫度~
總之就唔得啦!我已經入過廠一次較爐溫!
而家等緊佢壞

有冇型號睇下

我用緊panasonic nbh3200~千祈千祈千祈唔好買!
中大伏!!!!!

而家等緊佢壞

一個焗爐好似好襟用 我果個都用左6年

有冇型號睇下

中大伏!!!!!

而家等緊佢壞

一個焗爐好似好襟用 我果個都用左6年

因為其實功能簡單~

除非燒發熱線同爆門~唔係都幾難壞
慢煮一定要用儀器?
做乜開左檔野唔出聲
做乜開左檔野唔出聲

原來依幾年賺咁
慢煮一定要用儀器?

聽聞用蒸爐都得~不過我就未試過
做乜開左檔野唔出聲

原來依幾年賺咁

間野由開張果時~我已經比人講到而家
做乜開左檔野唔出聲

原來依幾年賺咁

做乜開左檔野唔出聲

原來依幾年賺咁

但我都係未去食過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞