原來成隊皇馬最好波係安察洛堤!!!

261 回覆
134 Like 3 Dislike
On9
完全回應唔到任何論點

同比Elon 撚柒個個記者一樣,見人講又講,但完全無point
講真肥安係限米煮限飯專家
疤丐球迷最撚無恥 一路走來始終如一
份CV靚到
球員果陣已經肉面飛龍咁
最失敗係咪決賽俾利狗cup?
諗起史杜高域
https://youtu.be/YQPW2jC_URY
世紀假波黎,上半場同下半場隊Ac踢到完全唔同晒,Ac級數高過利狗一班有多,下半場縮晒黎踢,個盤做得勁靚收割晒全世界
排過第一
踢走哥狗擺費蛇會唔會公道啲😅😅
睇完第一回合再出聲 人講你講
費蛇公認4424黑哨世一添
條友執人口水尾嘅跟尾狗、仲以為自己好醒好正義
肥底

當年
球員果陣已經肉面飛龍咁

依家仲有型
🤨🤨🤨🤨
第一回合有咩問題
請指教
佢好似踢波個時都已經拎過兩定三次r聯
教波再拎四次

全世界除咗巴迷都係執人口水尾
講得出北京電視機嘅都係杜奧巴嘅跟尾狗
巴塞行得正 企得正 完全無黑哨
btw第一回合其實有咩要留意?
想當年黑撚到高登出咗一個term叫地球聯合軍, 成個波台一條心撐疤狗對家

估唔到過咗十幾年竟然會有人連北京電視機都想平反
同埋佢教咗咁多年波,戰術都仲跟到個時代同潮流走,勁足咁多年先最勁。
第一回合其他人唔知,我提出左第一回合車嘅得益比巴更多,你意思如何?有無points 反駁?
第二回合,我非巴迷,再用一個獌嘅第三方去回應件事
https://youtu.be/ulHCcZxo8pA
希望你真係駁到points, 而唔係一味得黑哨兩個無內容嘅詞。
理性討論啦ching
教練歷史頭3可能真係要計佢,費蛇勁嘅地方係令一隊波變成無佢唔掂,佢變左係一個靈魂人物,同埋連續20年保持英超有競爭力
如果你講到靠4424就得咁點解鏝要請到哥佢地先開始壟斷到英超?
咁講唔洗請教練啦,鬥課金4424咪得?
一日到黑淨係識盲反低質到
Btw樓上話踢走哥狗都唔認同,佢真係帶領左個新潮流令勁多隊學佢,而且聯賽有恐怖統治力真心服佢教波能力
安察洛堤去到拿坡里同愛華頓咪又係收左皮
清點睇安仔歐洲五大聯賽冠軍,史上唯一一人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞