原來成隊皇馬最好波係安察洛堤!!!

261 回覆
134 Like 3 Dislike
唔知以為Moyes 教嗰陣好撚遠古
佢教到2013 年 嗰陣曼城都開始贏英超
阿仙奴車路士曼聯利物浦(中間係動盪少少)又喺齊度
熱刺都開始上力

點撚樣唔係咁高水平呢

仲未計佢離任之後Roberto Martinez 上過第5
朗奴高文上過第7
大Sam頂手嗰季 仲有marco silva都去過第8

咁呢啲年代夠近未?夠高水平未?
唔好見呢兩季愛華頓渣啲就講到教呢隊嘢上前半版好似好高成就咁啦

當人未睇過英超咩

仲有安76教嗰季愛華頓最後喺第10咋
係研究技戰術同領隊史嗰陣,肥安係唔會點俾人提起,
因為佢冇建立啲得肥安有其他人冇嘅嘢,
但係事實係佢已經企咗係歐洲球壇嘅頂峰就嚟25年
好少教練 能夠照顧到老闆 照顧到球員 又照顧到成績
穩陣咁歐聯排鳩陣出局?
好少領隊仲會著西裝係場邊
高普帶撚壞哂個文化
踢波黎講
肥安話晒國腳級 踢ac贏歐冠冠軍
梗係有返咁上下料到

教波黎講更加唔駛講啦
雖然本來覺得以愛狗既投資同人腳
佢完整執教個季得第10其實唔多合格
但睇返個年其實贏過好幾隊前列球隊
而且拎第10亦都只係同拎第7既熱狗差3分
就知其實76已經好勁
特別係之後肥賓撚狗玩成咁
哥狗以前都執得好正
黎到英超同高普鬥就學埋人地
安:🤨 Easy
完場前30分鐘罰走巴塞後衛艾比度又扮唔記得
當然巴塞落後緊0:1
係呀係呀淨係偏幫巴塞又會喺巴塞落後緊時罰走一個人10打11啦
Kaka, Rui Costa, seedorf, pirlo
4個十號球員出晒
車呢啲亂9買人既隊好需要佢
其實肥安CV已經夠哂靚
教好多隊都有好成績
但好撚心唔好拎佢教愛華頓嚟講啦
拎第10都好拎嚟吹, 咩只係同第7嘅熱狗爭3分
人唔笑狗都吠
愛華頓喺莫耶斯底下5, 6, 7名都拎過
上面都有人講, Roberto Martinez都帶過愛記上第5啦
的確佢教聯賽係好勁 但冇教巴塞之後一個歐聯都冇 仲要入得一次決賽 冇乜說服力
依家可能好波過肥夏
屌你老味唔識就摺埋啦
莫天才去曼聯前一年, 鏝城/轟路士已經堀起晒
仲有果時英超球隊長期有隊入R聯 4強
早幾年曼先拎完冠, 跟手到車
成個英超盛世已經開始晒
咁撚樣叫低水平
講真而家好幾個教練都係一線中場
哥狗/拖舟/肥安, 就算唔識, 上youtube 或者打game 搵經典人物 都會見到佢地
剔幾下波仲易過連登波台狗去叫雞
ching 但肥安有四個喎 史上唯一喎
哥狗同摩佬加埋咁多喎

但你竟然覺得肥安排頭三係戇鳩 哥狗就一定入???
一邊要10打11
另外一邊就漏判至少兩個十二碼
你覺得呢?都係個句啦
心照
喂大佬 北京電視機啊 心照啦
有時面嘅嘢就人哋畀
咁咪即係兩邊都有錯判地方囉ON9
駛唔到就心照
笑死人
係有問題一早好似狙記咁俾人罰左啦
球證垃圾又關疤事?
我仲記得肥安係唯一拎過五大聯賽冠軍嘅教頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞