THE IDOLM@STER綜合討論區[102]歷踐中外,星霜履移;驀然回首,十二週年

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
大天使po頭教打call哥條片係幾時咩event黎?

應該係2nd
記性差唔肯定

睇個款唔多似live

應該係2nd
記性差唔肯定

睇個款唔多似live

似係D mini live多D
條片背景好係JR新宿站黎
kwnP個call guide要加返去頭post
kwnP個call guide要加返去頭post

係qna度

嗰個唔係咩?

應該係2nd
記性差唔肯定

睇個款唔多似live

等高手
所以我話我唔肯定但又冇人回偽p,佢又好似好想知咪答住先

應該係2nd
記性差唔肯定

睇個款唔多似live

等高手

Cinderella girls 2 週年event @新宿アルタ

求巨巨翻譯
之前唔係話ml唔會有人數上限

應該係2nd
記性差唔肯定

睇個款唔多似live

等高手

Cinderella girls 2 週年event @新宿アルタ

求巨巨翻譯

佢話你爆飛,再做仕事都唔會有飛加所以問你要不要去打live

求巨巨翻譯

佢話你爆飛,再做仕事都唔會有飛加所以問你要不要去打live

求巨巨翻譯

話你d live劵滿左300 張

問你是咪要奴活。
偷偷上水say hi

應該係2nd
記性差唔肯定

睇個款唔多似live

等高手

cy hoball

COPY

有咩用

COPY

有咩用

多ssr既人執隊再排序方便啲hch
利申得四隊

COPY

有咩用

我就無...
反正我都係得4隊

有時想開多隊差唔多既...可能換1到2隻人...
咁又幾方便既

我得三隊

COPY

有咩用

多ssr既人執隊再排序方便啲hch
利申得四隊

十ハ隊都唔夠用
all cu co pa 4隊
能力仲要勁低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞