THE IDOLM@STER綜合討論區[102]歷踐中外,星霜履移;驀然回首,十二週年

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
CG活動最後唔記得左打,192XX分

今次條線好低
萬八肯定有法子

咁都好少少
232xx 喺咩位?

接近20000 不過應該唔到...

好耐冇試過唔過30000分
CG活動最後唔記得左打,192XX分

今次條線好低
萬八肯定有法子

咁都好少少

萬5都應該有
最後一次睇排行榜好似係14xxx
利申萬6收左手
232xx 喺咩位?

W巨打算休養到邊個event 先爆氣?
啱啱先發現最近好少起呢面見到容巴
淨係起tg出沒

容巴
232xx 喺咩位?

TP
淨係起tg出沒

容巴

容巴
淨係起tg出沒

容巴

容巴

容巴
淨係起tg出沒

容巴

容巴

容巴

爸爸
232xx 喺咩位?

我已經爆咗氣 , 我打得廢, 只可以靠多打補分, 有時會諗隻隻game 我都打得廢, 同折磨自己有咩分別, 但我又會打得開心keep住打

為左張卡 你可以去到幾盡
原來MLTD賠咗150石
232xx 喺咩位?

我已經爆咗氣 , 我打得廢, 只可以靠多打補分, 有時會諗隻隻game 我都打得廢, 同折磨自己有咩分別, 但我又會打得開心keep住打

為左張卡 你可以去到幾盡

大西巴,最緊要玩得開心
232xx 喺咩位?

M

食曬d限時水都係差一截
但又唔知d野有咩用

食曬d限時水都係差一截
但又唔知d野有咩用

飛:升技

Master piece:你當限界突破用

食曬d限時水都係差一截
但又唔知d野有咩用

升技同突破用
完左個活動...
終於可以由得D體爆都唔玩...
休息一下...

休息下,之後玩抽卡

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞