【颱風追擊】1705號 奧鹿 NORU(07W)+ 1709號 納沙 NESAT(11W)

293 回覆
3 Like 2 Dislike
一對眼水晶般吸引

希望佢可以成形幫下香港

btw, 如何做到貼得咁埋,又唔會互相掂到

因為有高山阻擋

台灣係咪風屎都冇滴

等緊睇fujiwhara

其實南海呢舊係咪連編號都未有
JTWC都係得07W(吹日本)同11W(吹台灣)兩個
一對眼水晶般吸引

希望佢可以成形幫下香港

因為有高山阻擋

台灣係咪風屎都冇滴

仍然係medium 擾動
一對眼水晶般吸引

希望佢可以成形幫下香港

因為有高山阻擋

台灣係咪風屎都冇滴

有擾動嘅編號(94W)
但係未有熱帶氣旋嘅編號
一對眼水晶般吸引

希望佢可以成形幫下香港

因為有高山阻擋

台灣係咪風屎都冇滴

有擾動嘅編號(92W)
但係未有熱帶氣旋嘅編號
一對眼水晶般吸引

希望佢可以成形幫下香港

因為有高山阻擋

台灣係咪風屎都冇滴

有擾動嘅編號(92W)
但係未有熱帶氣旋嘅編號

睇Windy見到ECMWF預11W俾台灣撞散
GFS預92W俾11W吞埋吹華東
都幾大分別

得香港天文台有獨特見解

得香港天文台有獨特見解

一個打全部佢地慣ga啦

得香港天文台有獨特見解

一個打全部佢地慣ga啦

大交合條線係11W食92W片過台南去華東
其他係11W撞台中消散,92W自己另起爐灶

得香港天文台有獨特見解

一個打全部佢地慣ga啦

btw, 11W對香港影響唔大
反而92W會唔會增強先至對香港有影響

得香港天文台有獨特見解

一個打全部佢地慣ga啦

當年花花都係大交合獨贏

得香港天文台有獨特見解

一個打全部佢地慣ga啦

當年花花都係大交合獨贏

但最後都係做左洛克人前輩

得香港天文台有獨特見解

一個打全部佢地慣ga啦

當年花花都係大交合獨贏

但最後都係做左洛克人前輩

洛克真係
而家惟有餵多啲狗糧,希望隻納沙聽聽話話

得香港天文台有獨特見解

一個打全部佢地慣ga啦

當年花花都係大交合獨贏

(FF) 提早西轉香向 刷過恆春半島 繼續西南偏西路徑 香港以南掠過

Ff太多

得香港天文台有獨特見解

一個打全部佢地慣ga啦

當年花花都係大交合獨贏

(FF) 提早西轉向 刷過恆春半島 繼續西南偏西路徑 香港以南掠過

你估咁多個瑪姬咩
如果預星期日/一行山係咪可以收皮?

如果隻史納沙食92W,香港就咩事都冇,好似係
今晚風力似唔錯
黃大仙區
個風既預定路線又跟返大隊

大交合好垃圾
個風既預定路線又跟返大隊

大交合好垃圾

兩年前蓮花搏贏左,今次輸返次姐

打風落雨唔代表唔行得
藍天白雲一樣會有危險
隻鹿就黎自殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞