21Mbps上網可以做到什麼?

45 回覆
0 Like 5 Dislike
hkbn 118 5gb 42mbps
livestream 睇波
得3GB就算啦
睇幾條片都冇曬
5GB睇YOUTUBE中伏, 一條片一GB
隻眼生屎忽?
電訊台開左成年仲係手機台開plan post

有無人用?

用爆6GB就冇FUP喎
反正轉台 用78plan好過喇

我心大心細

78 都有5Gb
138 多一Gb個少少!

如果21Mb上到九成,我就唔需要更快!
我平時只希望覆到snap whatapps IG FB 就夠

HKBN有個10G $138+$18 plan 10G限速得128K
我用緊中移動$120 4g無限數據 頭5gb行42mbps

有無人用?

用爆6GB就冇FUP喎
反正轉台 用78plan好過喇

我心大心細

78 都有5Gb
138 多一Gb個少少!

如果21Mb上到九成,我就唔需要更快!
我平時只希望覆到snap whatapps IG FB 就夠

HKBN有個10G $138+$18 plan 10G限速得128K

10gb plan 冇左喇
長遠用中國移動最好,每年有幾次大抽獎,對舊客又好,由68蚊2G加到78蚊3G免18蚊,岩岩仲升埋21M 3GB之後限速384kb(正常得128kb)
我用緊中移動$120 4g無限數據 頭5gb行42mbps

求plan
長遠用中國移動最好,每年有幾次大抽獎,對舊客又好,由68蚊2G加到78蚊3G免18蚊,岩岩仲升埋21M 3GB之後限速384kb(正常得128kb)

仲會每年死幾次server添
$146 cmhk 4g 42 mbps

得1gb data 不了

抽獎:死台/加20
HKBN 78+18計劃接收同速度都唔錯 不過過5GB就仆得街

抽獎:死台/加20

一月中左免一年月費,雖然78蚊個月
HKBN 78+18計劃接收同速度都唔錯 不過過5GB就仆得街

78好似係租中移動?

78好似係租中移動?

依家係 smt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞