21Mbps上網可以做到什麼?

45 回覆
0 Like 5 Dislike
合約即將到期,有個續約優惠
21mb可以做到手機上9成既野 2k片都睇到

個plan算唔算平?

個plan算唔算平?

hkbn 96 蚊 5gb 21mbps 喎
不過唔知完左未
今個月岩岩升級21m
68蚊廢plan

收足108冇5GB都唔好放過佢啦
重要3000分鐘之中1000分鐘心連心

Hkbn 78

毒撚100分鐘都有多啦
今個月岩岩升級21m
68蚊廢plan

Friend 底

Hkbn 78

78?大約一樣?

Hkbn 78

78?大約一樣?

https://apply.hkbn.net/broadband/mobilePlanSelect.sc?lang=cn&utm_source=na_zh_google&utm_medium=cpc&utm_campaign=MS_sitelink&utm_term=TC

有無人用?

有無人用?

用爆6GB就冇FUP喎
反正轉台 用78plan好過喇

有無人用?

用爆6GB就冇FUP喎

138 好似係全速

有無人用?

用爆6GB就冇FUP喎

我心大心細

78 都有5Gb
138 多一Gb個少少!

如果21Mb上到九成,我就唔需要更快!
我平時只希望覆到snap whatapps IG FB 就夠
Thank you
人仔98$ 21mb 5gb

人仔 收2格已經慢到想聽歌,Hkbn 2格都仲輕輕鬆鬆,
另外,以出lift計 人仔仲要load個台,hkbn已經回復正常.
個人分享
利申:人仔舊plan 全速4g 轉hkbn 21mb
睇黎HKBN Smartone $78🥇
$146 cmhk 4g 42 mbps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞