想買部AN機3000港紙附近(最多3500)

62 回覆
2 Like 1 Dislike
5個鐘SOT 10仔
我自己覺得ok

UU做後備真係好正
唔打機真係冇乜缺點 手夠大就得haha
最後買左UU比老母銀包大破...
遲d可能會買部U11

好選擇
有冇d 5~5.5吋
有 nfc otg 好介紹
最後買左UU比老母銀包大破...
遲d可能會買部U11

好選擇

倒水電
用左一星期即刻放左
XA1U/UU
仲有冇更好選擇
唔要one plus華為果類國產機
iPhone8遲啲都會買所以唔考慮

U ultra啦,XA1 呢啲垃撚柒圾,又話唔要大陸機,XA1嗰粒MTK U 咪又係大陸嘢

你係暗角巴打?

唔係,乜水嚟?
利申:我係MTK苦主,不過唔係用XA1
XA1U/UU
仲有冇更好選擇

U ultra啦,XA1 呢啲垃撚柒圾,又話唔要大陸機,XA1嗰粒MTK U 咪又係大陸嘢

你係暗角巴打?

唔係,乜水嚟?

mtk係台灣聯發科出,唔係大陸華為U
XA1U/UU
仲有冇更好選擇

你係暗角巴打?

唔係,乜水嚟?

問題係mtk重垃撚柒圾過大陸U呢
XA1U/UU
仲有冇更好選擇

你係暗角巴打?

唔係,乜水嚟?

問題係mtk重垃撚柒圾過大陸U呢

你話mtk係大陸u仲柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞