想買部AN機3000港紙附近(最多3500)

62 回覆
2 Like 1 Dislike
XA1U/UU
仲有冇更好選擇
唔要one plus華為果類國產機
iPhone8遲啲都會買所以唔考慮
zf 3
nokia 6
2000 budget 又有咩揀

nokia6
P20同430...
htc 10

nokia 6
zf3 (細鋪)
htc 10

820倒水
旗艦級慳電程度係咪暫時835>821>820?
moto z play
moto z play

moto z2 play
oneplus 外國嗰面都一致好評喎
oneplus 3T 真係順撚到仆街
Nokia 6好用?
zf 3
nokia 6

有三千筆直唔駛揀部兩千幾嘅nokia6掛
可以追下nokia6啲post睇下啲人點講嘅
真係要買nokia嘅,可以等月尾新嗰部出

唔怕爆炸嘅揀三叔c9 pro都唔錯
zf 3
nokia 6

有三千筆直唔駛揀部兩千幾嘅nokia6掛
可以追下nokia6啲post睇下啲人點講嘅
真係要買nokia嘅,可以等月尾新嗰部出

唔怕爆炸嘅揀三叔c9 pro都唔錯

Nokia 6好用?

試玩過
開個網係咁掃個mon跟唔上手指
就唔考慮佢了 ,買左其他比家母
1 plus 3T
遲d買iPhone 8咁是但買部都ok la
HTC 10
zf3 5.5"
3t
s7
LG g6
Nokia 6好用?

試玩過

最後買了邊部?
Nokia 6好用?

試玩過

最後買了邊部?

moto g5 plus,佢幾滿意
Nokia 6好用?

試玩過

最後買了邊部?

g5 plus 衛訊2199送兩個套,玻璃貼,2600mah尿袋
樓主筆直3000嘅話,moto z 或者z play都OK啦,z play電大D
想搭單問,android 7.0係咪google search 果個bar整唔走噶
Nokia 6好用?

試玩過

最後買了邊部?

g5 plus 衛訊2199送兩個套,玻璃貼,2600mah尿袋
樓主筆直3000嘅話,moto z 或者z play都OK啦,z play電大D
想搭單問,android 7.0係咪google search 果個bar整唔走噶

打漏左,中有32G 東芝sd card
Nokia 6好用?

試玩過

最後買了邊部?

打漏左,中有32G 東芝sd card

*仲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞