最新日本孤獨等級表出爐,一人食自助餐只屬入門級

221 回覆
138 Like 21 Dislike
我直接第十級
仲要2次都係要開刀
其實冇乜野
有人探仲死
阻住我休息
去海邊睇海唔係多數就係想一個人靜下咩?
有個frd俾人放飛機一個人去燒嘢食
要麻醉
其實有d人真係唔想屋企人朋友擔心
自己搞掂就算

反正佢地係唔係度都對件事無幫助
一個人去時鐘酒店開房
一個人出院慘過一個人做手術
一個人去做手術係局部麻醉, 用VR眼鏡+機械臂自己同自己做手術
唔係好明,係咪都係一個人做手術架啦,唔通叫女朋友/家人陪你入手術室
試過一個人入院做大手術
見到隔離床個個都有屋企人早午晚嚟探病送餐
個下真係
可能香港太方便個海太近
我都試過好多次唔開心去海皮聽住歌飲酒諗野
心情都唔同

如果有人探,純粹要等探病時間黎,起碼可以WhatsApp 佢,自己需要乜,可以期待下
我都係,仲要唔撚識死慢慢搭地鐵,去商場食埋晏晝先返屋企
有冇入過院
以前成日都會生日嗰陣,自己一個免費去海洋公園,

一個人去先爽,好多時候都唔使點排,啲職員會話仲有一個位,跟住之後就可以直接打尖玩

然後夜晚先會約朋友食飯,或者返屋企同屋企人慶祝
從來都唔明一個人睇戲有咩咁孤獨
睇戲都係專心睇戲唔講野架啦 真係唔明有咩問題
一個人玩連登鋤d至孤獨
除左手術

果九級都冇咩特別
第11級 - 一個人去KK園(但被拒收)

KK園卒仔 : 小智 ! 想走既話即刻聯絡你既親朋戚友拎30萬現金黎贖你走 !
小智 : 太好了 ! 我想聯絡我唯一既朋友小霞 !
KK園卒仔 : 我就係小霞 ...

第12級 - 一個人講笑話

小智講完一個笑話之後 , 等緊聽眾既反應 , 靜左5秒之後小智自己突然大笑 , 點解 ?
.
.
.
因為小智終於想起跟本無聽眾 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞