最新日本孤獨等級表出爐,一人食自助餐只屬入門級

221 回覆
138 Like 21 Dislike
咁唔算大手術啦
第7同第8級未做過之外,其他都做過晒,第九級係試過自己去入醫院做個小手術割息肉!自己去卡拉ok都試過一次
我等緊依個
探都冇人探又真係幾孤單
麻醉完左都冇人買野食俾你
試過啦

其實幾撚慘
但都係要接受

1,入院第二日已經手機冇晒電,同外界斷絕,日日睇醫院電視暈暈舵舵咁。

2,入院第三日冇人幫手帶清潔用品,成身發臭。

3,做半身麻醉,自己死頂。

4,做全身麻醉,自己死頂。

5,出院手續,一路用手頂住個傷口一邊做,un下un下咁去拎藥。

真心唔建議一個人做。
5 6級其實難過7級
試下積極啲約埋fd一齊上
第七級
其實好多地方做完手術都無得即刻探
係要靠護士
慣咗一個人,同其他人一齊嘅時候有時會唔記得咗要講嘢,俾人話做乜咁靜,變咗人地要係咁講fill dead air
但其實同其他人一齊嘅時候,自己係有好留意住其他人,只係唔記得咗要講嘢
點解要不停講嘢先?靜靜地唔得嘅咩?
入院第三日成身發臭肯撚定係肥婆肥毒撚先會咁唔怪得你冇人陪,現實一定性格有問題
當年去照胃鏡都係自己一個算唔算?
除咗第六同第十,其他都做齊喎
海洋公園生日免費真係自己一個貢入去
On79
開刀有啲位有哂傷口唔掂得水沖唔到涼,正常人幾日都臭
做完麻醉個人wingwing 地行唔到落床連頭都洗唔到 啲頭油頭皮碎積埋都係會臭到仆街 請問個頭關唔關肥唔肥事?
人地講自已入廠經歷都可以比人笑比人串肥串毒撚 真係痴撚柒線 你係咪太大壓力精神有問題?
第十級輕鬆
已完成
因為喺日本係mission impossible
點解冇人一BBQ
我一個人做smile
似你精神有問題多啲喎白痴仔留咁撚多字咁閪激動小心爆血管一條友入廠孤獨死你呀傻閪

半麻,打晒瑪啡,床都落唔到喎。你自己諗下喺張床到連續3日做手術食瞓屙又出冷汗又出熱汗會點囉。
日本一個男人好似寫晒牌唔比入去影
女嘅話就見唔少自己會去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞