8人女子組合 COLLAR討論區 (661) 沒有COLLAR 的 Day 33

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Joseph 拍埋冰上火花就
https://www.instagram.com/p/CqnTL1oBxby/
癲啲嘅咪狗堯同will哥黑化囉
多啲張力仲好
只不過係diu啲劇真係太過參差同太易暴走
呢套行返正常少少已經可以將好多自製劇比下去(季前賽,iswim)
完呢?
等睇凡膠老豆條線,個條線似最好睇
同埋佢搵啲客串真係好夠誠意
屌仲唔到佢搵埋薑檸樂童年回憶嚟
剩係睇過參觀佢屋企條片 好撚癲
仲多啲感情線
想啲蘇蝦睇到中風咩
頭幾集幾趕客
利伸我對李燦森冇乜意見既
單元劇解決case既方法黎講當然唔多唔小一定係有d老土
但問題佢本身個題材係講精神病,
如果係講調解我都仲可以接受好多時d問題係雙方冇傾過引起
但精神病唔應該係咁兒戲就可以解決到既問題黎
所以本身套劇設定上有d問題

睇完開頭李燦森以wiki式解釋比個病人聽你其實係咩事就好似解決左件事咁真係好奇怪

雖然最後唔係集集睇但間中都有睇下都覺後面有d位ok既
但好多觀眾放棄左就係放棄左
反正都分手啦用多兩集寫佢同痕仔一齊囉
Kakei條線又可以唔使浪費,寫埋比主席仲得
TG有d人睇到上哂腦
唔好玩黑化啦
本身套劇其實都想講冇絕對對與錯
但個角色一黑化基本上你只可以當佢係奸反而破壞左套劇
祖堯個角色做老闆為錢其實冇錯
你係佢角度諗
阿凡每日返工都不顧形象 唔追業績 從來唔跟規矩 帶壞埋新同事一齊唔跟規矩
但有個接近退左休平時完全唔理公司業務既廢老做佢靠山所以唔炒得佢
都唔知post 啲唔關事嘅人上黎做乜

呀~~我醒起啦,呢條友好似係xxxxxx 條仔丫嘛

唉~唔睇第二幅圖都醒唔起添

做得xxxxxx 條仔仲以為佢跳舞會好型,公道講句,有啲似中風抽筋feel囉

估唔到我會輸比個咁嘅人

我係第二個禮拜先開始睇
膠兄move on
芒仔你咁夜仲未瞓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞