[黃金黑店]比間黑店呃左張switch記憶卡

92 回覆
11 Like 14 Dislike
講到口都臭仲有人黃金買機

同去先達買電話無分別

金源冇咩問題....係串D姐
講開黃金
今日見到有間灰色開2380
間間都劏緊水魚既時候佢開依個價
九成九都係伏黎

無知一問 可以點伏法?

個盒又無封實,要做手腳有幾難
依個年頭重會被黃金黑店呃既人都係豬咁蠢
黃金d黑鋪存在仲耐過香港比支共佔領20週年
HKQ真係pk到一個點。。
黃金d黑鋪存在仲耐過香港比支共佔領20週年

香港水魚多的是
黃金d鋪賣舊game仲可以賣得貴過正價
eg 大蛇2u中文有間賣59x
即走
我係呢間鋪左近到買,玻璃貼收我240

見到有間mon貼連機套都係180

原裝?
so0 136 wor
去中間寶源/金源/missoni 買喇, 穏穏陣陣, 係就係吋d但起碼唔會攪9你呃9你先喇, 我x1 p4slim 都係金源買
再唔係咪太子hkqgame / 荃灣gameman /深之都gameclub 個d囉, fb 有晒update 報價你格岩價先比錢又得

Hkqgamer其實都係好黑 上次搵佢訂隻gundam 早3個月訂 落咗訂到有貨先同我講要750 明明出面市價做緊650 咁就俾佢賺多100 即日買都唔洗咁貴
最好笑係之前有條片訪問個老細 中間有個顧客講間野點好 點知原來依個「顧客」係幫手做交收
係依間買野千祈唔好落訂 落訂只會俾佢任劏

我仲想落訂買ps4太鼓連鼓版

Facebook 有間叫pop store HK係深水埗,呢間訂唔訂得過?

hkq 個太鼓日版嚟wor
去中間寶源/金源/missoni 買喇, 穏穏陣陣, 係就係吋d但起碼唔會攪9你呃9你先喇, 我x1 p4slim 都係金源買
再唔係咪太子hkqgame / 荃灣gameman /深之都gameclub 個d囉, fb 有晒update 報價你格岩價先比錢又得

Hkqgamer其實都係好黑 上次搵佢訂隻gundam 早3個月訂 落咗訂到有貨先同我講要750 明明出面市價做緊650 咁就俾佢賺多100 即日買都唔洗咁貴
最好笑係之前有條片訪問個老細 中間有個顧客講間野點好 點知原來依個「顧客」係幫手做交收

我仲想落訂買ps4太鼓連鼓版

Facebook 有間叫pop store HK係深水埗,呢間訂唔訂得過?

hkq 個太鼓日版嚟wor

之前4月訂gundam 以為到正日即刻有啦
屌佢老母同我講話我係第2批 依家冇貨
仆佢個街又唔早啲講

落訂要講明幾錢或者可以退訂
唔係完全無著數
到時開我一萬
買定唔買好
去黃金買機真係自己睇路啦
講開黃金
九成九都係伏黎

無知一問 可以點伏法?

去到屈你食骨食套,唔食無呢個價俾你

2380個間
前排有fd係個間買灰機2380
食兩骨
佢總共買灰機 zelda mon貼 pro制
3580定3500
講開黃金
九成九都係伏黎

無知一問 可以點伏法?

去到屈你食骨食套,唔食無呢個價俾你

2380個間
前排有fd係個間買灰機2380
食兩骨
佢總共買灰機 zelda mon貼 pro制
3580定3500

買完個陣我係到諗
zelda 同pro制比盡加埋咪一千
mon貼咁撚貴架咩
利申 唔知價
咩年代啊仲咁唔小心
樓上班人正係識屌人去黃金買 又唔講邊到好
中間門口入去,間鋪痴哂任天堂同switch既廣告個間又係,d態度西到震,買嘢又要俾佢呼呼喝喝,一定唔會再俾錢佢賺

我見果間好多人排隊買機

真係去親都見到,星期六日有人龍添
中間門口入去,間鋪痴哂任天堂同switch既廣告個間又係,d態度西到震,買嘢又要俾佢呼呼喝喝,一定唔會再俾錢佢賺

我見果間好多人排隊買機

真係去親都見到,星期六日有人龍添

開名未

上面有人開左
比人坤個班真心抵能死

好似成個香港得黃金有機賣咁

又唔係平過人 又唔係好禮貌過人

洗錢仲要睇面色

成日問邊度出機好

智障唔好打機 叫屋企人帶你去睇醫生先喇
講到口都臭仲去黃金買on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞