[黃金黑店]比間黑店呃左張switch記憶卡

92 回覆
11 Like 14 Dislike
利申 我係on9仔 冇即場驗收

是咁的,話說前幾日買係黃金買左部switch
順手買埋張專用記憶卡,咁個店員就幫我插左張卡入去update
當時冇留意佢插左張咩卡入去部機到
返到屋企拆出黎先發現佢將張卡換左張San disk32gb卡入去
就係咁就比人呃左

我就預左張卡換唔返,只希望各位巴打小心
一齊抵制黑店

黑店名: G.WORXSHOX
位置:黃金商場上層(近地鐵站出口)果幾間
補充一句 當時我碌卡,佢拎左張卡去隔離間鋪到碌,相信隔離果幾間都有機會係蛇鼠一窩

重有人去黃金買機
我係呢間鋪左近到買,玻璃貼收我240
重有人去黃金買機

唔熟行情
我係呢間鋪左近到買,玻璃貼收我240

見到有間mon貼連機套都係180
講都廢事講 講到悶都仲係黃金買
淘寶芒貼連機套四十,唔急用一定唔會係黃金買嘢俾人劏
重有人去黃金買機

平啊嘛
其實應該去邊買?

平咗俾你
又呃返你

咁仲平唔平?
講都廢事講 講到悶都仲係黃金買
如果想買機應該去邊買?黎緊想買ps vr
重有人去黃金買機

平啊嘛
其實應該去邊買?

平咗俾你
又呃返你

咁仲平唔平?

只怪自己唔識野比人呃
中間門口入去,間鋪痴哂任天堂同switch既廣告個間又係,d態度西到震,買嘢又要俾佢呼呼喝喝,一定唔會再俾錢佢賺
中間門口入去,間鋪痴哂任天堂同switch既廣告個間又係,d態度西到震,買嘢又要俾佢呼呼喝喝,一定唔會再俾錢佢賺

我見果間好多人排隊買機
咪住先..

switch邊有專用記憶卡?????

係咪釣魚post
咪住先..

係咪釣魚post

咪住先..

係咪釣魚post

係咪呢張?

黃金買嘢不嬲都鬼

張單就咁寫32gb乜都無寫

你張sandisk隨時唔係真sandisk

亦可能唔係32gb
咪住先..

係咪釣魚post

原來講hori呢隻

以為任記自己有出
咪住先..

係咪釣魚post

係咪呢張?

黃金買嘢不嬲都鬼

張單就咁寫32gb乜都無寫

你張sandisk隨時唔係真sandisk

亦可能唔係32gb

sandisk好多支那假卡
咪住先..

係咪釣魚post

原來講hori呢隻

以為任記自己有出

表達唔好
計你幾錢啊
on9先會買hori果張
去得黃金都唔行多兩步去金源買,抵你比人呃
去得黃金都唔行多兩步去金源買,抵你比人呃

上便咪有人屌金源囉
hori卡咁既配色
九成九都係 sandisk 黎
不過你果張 sandisk 係咪真 sandisk 就難講了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞