[樸狗躝未] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

我嘅足球理念好掂
可能同拜傾緊數請拿鳩
而家請拿鳩可能要賠錢比拜
我地彈返barry比佢地咪算
拿鳩等多陣可能會有psg同佢招手
世界盃前都知唔對路
唔好玩啦,你當班球員傻既咩,你呢半年有見到咩process
咁唔怕Barry 過料比杜啦
大家打和
I understand Julian Nagelsmann is currently on holiday.

@DiMarzio
informs that he would be keen on starting a new project next season - not now. But Chelsea may push.

#CFC

(@LucaBendoni)
welcome德國樸狗
講多少少?
轉頭要present 比Todd 狗聽
更衣室開香檳啦,人哋講PR說話姐,
場場係咁輸波邊有可能會信個教練
單中堅
根本唔係干地將Azp調去打右中堅既level, 完全係亂黎
忍左佢好耐
project
project條毛咩,訪問講出嚟好聽啲姐
從來都係為錢/名氣先join隊波㗎喇
終於躝,最近唯一好消息

咁抄喇
佢最錯真係開季都仲要搞內部大換血
最緊要條醫療team唔搞
有無干預戰術就唔知啦 始終得杜蛇知 雖然呢點外國都有拎嚟屌
搵中遊教練幫班霸build up戰術
Decision led by Stewart and Winstanley
比白自己友Winstanley有份雞
請flick / 拿鳩都收貨
唔好真係比光頭助教帶住打皇馬咁ON9
羊哥即刻like
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞