[樸狗躝未] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

淨係打big6咪勁 打中下遊咪又係閪波

有料就一早帶白禮頓上前六啦
呢度三場就屌鬼啦
走去J拿高蛇 到時又喊打喊殺
Underdog ✅
換教練✅
下季樸狗比人炒✅
所以成件事真係好撚柒 炒杜換樸狗都已經夠on9 重要係重金禮聘果隻完全係玩鳩自己
真心知咩叫樸狗真係交唔出成續先比人話。
帶到廿幾%勝率唔屌佢,唔通學啲傻閪喺度鳩叫杜曹問題?
林伯都無大會經驗都無佢咁閪又點解釋?
拿蛇咪arm arm 經歷完拜狗洗禮
同埋大會唔係個個都教得掂
高普、拿蛇只係成功例子
椰子、撚伯、人渣士etc 大把中型班領隊越級挑戰失敗
呢度成日有人先入為主
以為拿蛇成日變陣搞到成績唔好
上網search 下佢帶拜狗勝率先講
樸蛇車尾燈都見唔到
人渣士我覺得算係咁
好過另外兩個
啲傻鳩反杜唔係問題

問題係啲傻鳩反完杜跟住話依排啲波唔關樸狗事 樸狗點都好過杜蛇先on9
傻閪todd 唔炒無限永續warning 嘈黎都晒氣
某程度多得毒太耐無出
分分鐘得翻佢仲有杜蛇個mindset
今季前四落咗去護級
純粹想講一個教練唔係教唔掂大球會就等於冇料同垃圾 只係唔係一線料咁解 不過實有人覺得我係同緊樸狗護航
你立即俾狗屌啦屌你老母閪
會員飯rice我屌你老母
係炒potter 換拿鳩就快手啦
再遲都冇時間夾
依加冇野爭 炒人試陣最好
杜sir半季夾到個歐聯返嚟
樸狗半季夾到乜撚嘢
留意咗條友一排都係鍾意唱反調
呢間球會啲管理仲衰過中下游

買啲貴價兵返黎教練唔用、唔識用又無壓力

半成品後生仔黃金期無揾過外借就求鳩其扔去u隊踢,仲有個明顯未ready 係咁幫佢申請visa 想佢返黎坐但仲要幾次都計錯晒數,申請衰左又求其揾地方塞

成績差又可以無限warning 永續,呢兩場ok 達標咁就忘記過去向前看,下場再重新計算,屌你老味真係弱智黎

仲有醫療轉會個堆,就算係其他下游球會聽都未撚聽過有呢啲野,平時有一兩單已經算好罕見,但竟然全部都可以同一季發生,仲要無人覺得有問題,有咩人入主就有咩既球會,真係無撚錯,成間球會上下真係笑話黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞